Dagen efter

Har precis slängt på mig en massa mejk, så nu ser jag riktigt fräsch ut(även fast jag känner mig det motsatta). Tänk vad lite smink kan göra va? Eller, mja stundtals ganska mycket smink. Men whatever, jag(och alla andra för den delen)får göra vad jag vill med mitt eget ansikte.

Nu har jag funderingar på att sätta mig i kökssoffan(favvoplace)och käka lite mellis, mackor och O´boy det är min religion det. För det mesta. Förhoppningsvis kanske jag mår ännu bättre efter lite mer mat i magen, den är förövrigt totalförbannad på mig efter allt skit jag ätit. Godis, choklad, lakrits you name it. Jag tänkte alltså lugna ner den med lite O´boy, vad förbannat smart jag är!


Dagen efter ser godispåsen ut såhär. Tom, trött och håglös. Stackars liten.

O´boyen väntar. Byes!

Detta är på riktigt



Scarlet Johansens musikdebut, och detta mina vänner är
den officiella musikvideon.

Thaimat <3

Pappa kom hem med thaimat så jag har precis ätit dagens första mål(orkade inte frukost)och jag mår faktiskt lite bättre nu. Jag känner mig piggare, och det beror nog på att jag fått i mig mat ja.
Attans vad gott det är med thaimat föressten! Det landet har ett utav världens godaste kök enligt mig, tillsammans med Grekland och Turkiet(har aldrig varit i Turkiet men på turkiska restauranger).

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig, jag vill inte att Simon ska hitta mig såhär när han kommer ifrån skolan. Sjuk eller inte. Det är viktigt att vara fräsch!

Sjuklingen

Godmorgon! Är det en god morgon idag? Njaej, jag är äntligen gått och blivit sjuk. Och jag säger äntligen eftersom jag väntat på det ett tag. I flera veckor(månader?)har jag varit sådär på gränsen att bli sjuk, ibland har jag mått skitbra och för det mesta halvtaskigt. Så nu när jag äntligen ligger här hemma och svettas så kan jag tänka på att efter detta så borde jag ju bli frisk, och det skulle ju vara underbart.

Så Valborg idag då, jag antar att de flesta ska ut och festa? Isåfall, ha det så kul! Nu ska jag mojjsa ner i sängen igen och satsa på att må lite bättre senare framåt dagen.

Visst är jag nyttig?

image55

Jobbet väntar

Jag har precis lunchat en snabbis, och nu ska jag sminka mig innan jag ska åka och jobba. Slutar klockan halv tio ikväll igen, well sista kvällen nu. Imorgon slutar jag åtta. ^^
Och sen är jag ledig! Attans vad jag längtar. Jag ska läsa böcker, baka, plocka iordning inför våren och bara ha det så förbannat bra. Bara två arbetsdagar kvar nu, yes. Btw, vädret är ju underbart idag! Solen skiner verkligen, och i solen är det kanske runt 20grader(förutom när den går i moln brr!). Så man behöver inte använda jacka längre, dock så drar jag på mig Simons munkjacka när jag ska till jobbet. Den är sådär härligt stor och pojkvänsaktig, och så luktar den ju gott också. <3 Jag älskar verkligen att låna kläder utav min pojkvän, det är sjukt mysigt.

Well, måste kila nu så jag slipper stressa.
So long fuckers!

Dagens efterrätt

image54

Efter frukosten. (O)nyttigt eller hur? :D

Mina kära vänner

Idag är inte en bra dag, den är verkligen inte dålig heller missförstå mig inte. Men jag är totalt off, helt borta. Nu ska jag krypa upp i sängen tillsammans med Simon och titta på tv och dricka grönt te. Kanske mumsa på en bit choklad också. Usch, jag är så trött. Hatar att sluta sent flera dagar i rad, och jag måste göra det imorgon också. Well, som sagt no more whining!

Förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon. Vi hörs då! <3

Nu snart så kilar jag..

..till jobbet that is. Sitter för närvarande och bläddrar i en ny Veckorevyn som jag fick i postlådan, och nej jag gillar faktiskt inte den tidningen egentligen(eller iallafall inte nu längre)men man fick så bra prenumenationspresenter om man tog fyra nummer eller så. Så, jag slog till på det. Det var stylingprodukter ifrån Shockwaves, och hårprodukter kan man aldrig få för många utav. Sant?
På playlisten just nu har jag soundtracken ifrån The O.C, det är verkligen sommarmusik för mig. Tänk att i princip alla låtar som spelades på den serien var så sjukt bra, tänk att den serien var/är så sjukt bra! Hm, jag kanske ska kika igenom alla boxar återigen? Har dock inte säsong fyra än, jag har faktiskt inte bestämt mig för om jag vill köpa den eller inte. För att vara ärlig så hoppar jag gärna den, och de sista tio minuterna på sista avsnittet på säsong tre. Och tjoff! Så fixar man till världens lyckligaste slut på världens hittils bästa serie, smart va?

Föressten, det är alltid lika kul att se hur läsarstatistiken går i botten på helgerna och sedan skjuter i höjd igen under veckorna. Ungefär där har ni också statistiken på hur mycket unga tjejer sitter framför datorn. ;)

Borde fixa mig någonting att äta nu, jobbar till 21.30 ikväll. Så, vi ses då!

Godmorgon!

Sådär, nu ska det väl fungera att lägga upp ett inlägg utan att det försvinner? Really hope so. Så, idag är det måndag igen. Alltså tiden går så fort så om jag har otur kommer jag snart drabbas utav åksjuka, blähä. Och fortfarande, attans vad jag är duktig på att gnälla.
Jaha, så vad ska jag hitta på idag då? Well det är jobbet som vanligt. Men jag jobbar bara fram tillochmed onsdag och sedan är jag ledig i sex dagar. Sex dagar! Rutiner, tack.

Nej, ska plocka undan lite på rummet nu. Ger jag mig inte snart fastnar jag väl vid datorn, och sliter mig lagom tills jag ska till jobbet. Inte bra. Det finns annat att göra.
Byes!

Btw, svar på Ellas kommentar.
Postat av Ella:
Har hört att den ska va jättebra, är riktigt sugen på att läsa den! Vilken bok ska du börja med nu? kram !
Yes, läs den! Verkligen intressant om inte annat. :) Nu eller när jag hinner åtminstonde så ska jag börja med en bok som heter The Hero With A Thousand Faces, som jag blivit rekommenderad. Jag ser verkligen fram emot det, men som sagt när jag har tid.

Jag skrev ett långt inlägg

tröck på spara och publicera. Och blev utloggad. Nu orkar då inte jag skriva ett nytt. Jag ska hoppa i sängen.
Uppdatering imorgon istället. :)
Godnatt på er!

What are you waiting for?

image53

asos.com

Boktipset!

image52

El Choco heter boken och handlar kort och gott om en svensk kille vid namn Jonas som försöker smuggla kokain ur Bolivia, men blir fast och hanmnar i fängelset San Pedro i La Paz. Detta är en sannhistoria, allting har hänt på riktigt. Det är dock inte Jonas som skrivit den själv utan någon annan snubbe som mötte honom därnere.
Alltså, själva historien är superbra för det är ju alltid verklighetshistorier. Man blir verkligen fascinerad, och till och från kan det vara ganska svårt att slita sig. Men, jag gillar inte författarens författarstil eller vad man ska kalla det. Jag tycker inte att boken är särskilt bra skriven, vilket är förbannat synd för med den här storyn hade väl det kunnat bli hur bra som helst.

Frånsett från det, en bok jag verkligen rekommenderar.
Nu ska jag börja med en ny bok som jag gått och suktat efter ett tag.

Sådär, nu verkar allting fungera

Shiet vilken härlig dag jag har haft! Dagen började med sommarens andra glass tillsammans med Simon, mamma och Bellan på bageriet runt hörnet. Och sedan har jag spenderat hela dagen utomhus, jag och Simon har hjälpt till som tusan här hemma på gården. Ni vet sopat, krattat osv. Jag hjälpte också mamma en massa med tvätten, vad duktig och snäll man känner sig nu.

Nu snart kommer mormor och morfar hit på middag, så vi förbereder för fullt med dukning och sådant. Mamma bad mig fixa till en efterrätt också, så jag lär nog börja med det snart.

Så, jag har iallafall haft en riktig toppendag! Hoppas kvällen blir lika härlig.
Ha en bra kväll ni med! <3

Det fungerar inte!

Det har inte funkat på två dagar för mig nu, att logga in på blogg.se
Dock verkar det ha löst sig nu?
Well, ska titta över saken. Återkommer igen så fort allting fungerar som det ska.

Jaha och idag är det fredag..

..för er andra. För mig känns det som måndag, eftersom att det är idag som min arbetsvecka börjar. Helt ofrivilligt, detta är ingenting jag själv valt. Men man ska vara nöjd ändå.
Jag vaknade ganska precis och jag känner mig helt tung i huvudet, har ont i halsen och blähä allt. Gnällspik!

Nej nu ska jag väl äta frukost, och sedan blir det till att göra mig klar. Bussen går kl.10 så jag har inte hela morgonen på mig. Slutar 19.30 eller så ikväll, ses då!

Dagens lunch

image51

Ute i det soliga gröna, totalt underbart!


Sjuklingen?

Jag har precis talat med doktorn ang. att jag mått så dåligt den här veckan. Det är mycket möjligt att jag fått en infektion som satt sig på balanssinnet, och att det är därför jag hela tiden känner mig så yr och disorienterad. Well, jag skulle avvakta helgen och höra av mig på måndag om det inte blivit bättre eftersom det inte är någonting farligt.

Så, redan nu känner jag mig lite bättre
. Det är ju ingenting farligt iallafall! Måste bara se till att det ta lugnt, men det var helt okey att jobba eftersom jag inte har feber. Börjar imorgon och sedan har jag sex arbetsdagar framför mig, men tar jag mig igenom dem så får jag sedan vara ledig fyra. Och då kan jag vila upp mig ordentligt. :)

Esch, nu måste jag nog dammsuga mitt rum. Marsvinen stökar ner så himla med sitt strö och höet. Haha, men det gör då ingenting. Jag älskar dem ändå. <3

Här..

har ni en bild på tårtan! Som jag bakade alldeles själv, visst jag har gjort tårtor förut men aldrig princess. Så jag har rätt att vara stolt. När den serverades var det såklart ljus och florsocker på också.

image50


(mobilbild=sämt kvalité ever. tappat den i backen för många gånger)

Problemas

Jag har ett problem, på morgnarna. När Simon går upp så följer jag med, även fast jag både vill och kan sova längre för det mesta. Men hallå, sov längre då? Men jag kan inte, ungefär samtidigt som Simon går upp så töms huset på folk. Och alla dörrrar lämnas olåsta, så jag masar mig upp när Simon går upp för att låsa dörrarna men kan sedan aldrig somna om igen. Förstår ni vikten utav det här problemet? Jag får aldrig mina välförtjänta sovmorgnar. Well, idag är jag ledig så jag ska väl inte klaga antar jag.

Nu ska jag fixa iordning någonting att äta, bädda sängen och plocka ur diskmaskinen. Ända sedan jag slutade skolan och började arbeta har jag blivit någon sorts hushållerska, jag jobbar för det mesta kvällar och går jag ändå upp tidigt kan jag väl typ, städa? Hm, well.

Cya!

Okey.

Nu funkar tydligen ingenting här? Om någonting ser konstigt ut så vet ni varför xD

Min födelsedag!

Jag har verkligen haft världens bästa dag, en riktig höjdarfödelsedag med andra ord. Efter uppvaktningen imorse så började jag med baket, och det blev riktigt lyckat. Mm, speciellt den rosa princesstårtan. Planerar att lägga upp en liten bild på den senare, bara för att jag vart så nöjd.
Mitt på dagen så var jag iväg till frissan också, fick topparna klippta och lade i ännu mera färg i underhåret. Det börjar arta sig nu, min frisyr blir bara snyggare enligt mig. Det var sjukt skönt också att bli lite omhändertagen, det är lyx det mina vänner!
Nu på kvällen har släkten varit här på fika, och utav dem fick jag ännu mer presentkort på resor. Så nu jag har skrapat ihop en riktigt bra summa, snart bär det iväg igen!

Här har ni lite bilder på mina födelsedagspresenter, och jag upprepar; jag är så nöjd och lycklig.


Nej, nu ska jag försöka få med mig Simon ut på en promenad. Eller så kanske vi bara ska mysa till Seinfeld? Haha vi får se.

Btw, svar på kommentarerna.
Postat av: Linn
Grattis :)
Tack Linn! :)

Postat av: ems
grattis grattis grattis! vi far se till att festa ihop sen nar jag kommer hem ;) ha det sa bra!
Haha ja det får vi verkligen se till, det har ju inte blivit av än! :) Ha det bäst du med.

Postat av: Jossan
Grattis!!:D Hoppas du haft en underbar dag! o måste bara berömma dig för din blogg, de är bäst
Tack så hemskt mycket! Den kommentaren gjorde mig verkligen glad! :D




Hurra hurra!

För idag är det min födelsedag! Jag är på strålande humör, vädret är underbart(det ska bli 15grader idag)och jag fick världens uppvaktning imorse. Som traditionen i detta hus gäller så fick jag familjens paket på morgonen, när de kom in och sjöng. Och ja, jag må fylla 20 bast men jag ville ändå att de skulle sjunga för mig.

Vad fick jag då? Utav min Bellan(lillasyster)så fick jag en urtjusig kopp, med tillhörande lyxté och choklad. Otroligt fin kopp verkligen, någon jag faktiskt gått och sneglat på ett tag nu. Mor&far gav mig precis det jag önskade mig! Presentkort på resor! Wiee nu blir det snart att boka en ny då. Älskade Simon känner mig alltför väl och gav mig ett par skitsnygga Converse, de är lila och ja, sjukt snygga. Och sedan så gav han mig någonting som verkligen berörde mig, någonting han gjort själv. Jag har ett tag sagt att jag skulle behöva någonstans att förvara alla mina smycken och dylikt, så han har gjort ett smyckeskrin! Helt själv, med sina egna händer. Det var så fint verkligen, och det kom från hjärtat. En utav de finaste presenter jag någonsin fått! <3

Nej, alla dagens sysslor kallar! Jag har fullt upp, men ska försöka slänga in något inlägg och kanske någon bild under dagen. Hoppas alla ni får världens bästa dag! För det kommer jag ha. :)

Dagens goda

Kom precis hem ifrån jobbet. Hittade också de önskade sista ingredienserna påvägen hem(också tack vare Simon, du är bäst verkligen)så jag är sjukt nöjd. Imorgon blir det storbak utav bara den! Och ja, jag älskar att baka. Det är liksom, min passion. En dröm är faktiskt att öppna ett konditori/café eller liknande, någonting litet och mysigt typ. Det får inte vara för mycket folk där, för jag vill ju hinna baka det mesta själv och annars hinns det väl inte med. Well, jag kanske borde ha gått den linjen på gymnasiet? För sent nu, skönt iallafall att jag har lite(läs;mycket)företagsekonomi i bakfickan så man åtminstonde vet lite om hur man sköter ett eget företag.

Dagens goda gärning: när Simon och jag stannade på macken här i närheten för att tanka så ser jag att någon kastat en glasflaska i backen, en sådan där du kan köpa i back på affären eller för typ 2:50kr styck. Iallafall, vem plockar upp det om inte jag? Just det. Nu känner jag mig duktig.

Hoppsan hejsan vad klockan tickar, nu lär jag ju kika på Desperate Housewives!

Bråttom!

De ringde precis från jobbet och frågade om jag kunde komma in tidigare idag och jobba, och självklart så svarade jag ja. Så nu har jag superbråttom! Ska sminka mig, fixa matlåda(simon är en ängel som hjälper på den punkten), rota fram kläder och packa väskan.

Så, well. Hör av mig ikväll!

Tisdag!

Så, igår var vi alltså in och handlade till min födelsedag. Men är det inte typiskt? De två viktigaste sakerna fanns inte! Argh, jag vet att de fanns förut eftersom jag kollat upp det i förväg, men nu var de alltså slut eller något. Så idag efter jobbet får jag dra runt på diverse affärer och leta, lagom roligt? Well, jag vill att allting jag ska baka ska bli bra och då har jag väl inget val antar jag.

Jag sitter här nu nyvaken med morgonfrilla, i Simons gamla mjukisbyxor samt en utav hans t-shirts. Älska. Nu ska vi väl käka lite frukost och sen blir det till att plocka undan lite här hemma innan jag drar iväg mot arbetet. Det är sjukt hur duktiga de andra i familjen är på att stöka ner!

Byebye!

En liten notis bara..

Som ni några inlägg nedanför kan läsa så suktar jag för tillfället efter en klocka som finns på junkyard.se. Jag tycker att det är fruktansvärt snyggt med herrklockor på tjejer, dock kostar just den jag vill ha 2999kr. Hm, kanske inte någonting man impulsshoppar precis.

Men idag så surfade jag runt lite på cocoo.se och gissa vad de har? Jo, herrklockor som "passar för tjejer". Yay!



Priserna är riktigt vettiga också, runt 200-300kr. Jag tror jag gillar den i mitten bäst, så när jag får en slant över så kanske(läs; skaskaska!)jag ska ta och beställa den.

Hemmafru? I think not.

Idag har jag; tvättat, sorterat tvätt, hängt tvätt, stoppat tvätt i torktumlaren(kanske ingår i samma som tvättat?), vattnat blommorna, fixat med disken(vi har diskmaskin men so what, det räknas), dammsugit huset och städat mitt rum. Hallå? Hur bra får man vara egentligen? Haha.
Bara för att jag råkar vara ledig en vardag så betyder inte det att jag sitter hemma framför datorn och slappar, no no! Ibland kan jag nästan undra över om det är mer ansträngande att vara hemma såhär? Jag menar, fy attans för att vara hemmafru på heltid! Det är nog inte bara en dans på rosor, och tänk då på de kvinnor som arbetar på vardagarna och som tvingas vara hemmafruar på kvällar/helger. Nej, jag vet inte om jag skulle klara av ett storhushåll(=inte alltför många barn för mig xD).

Nope, nu ska jag sminka mig och dra på mig de tajta svarta stuprören och svarta skinnjackan. Jag och mor ska in till Ica Maxi och handla inför min födelsedag. Jag fyller år på onsdag! Och jag ska baka allting själv, inklusive tårtan så det är lite ingredienser som ska inhandlas.

Ciao! <3
(btw, rubriken är en medveten felstavning.)

Måndagsfunderingar

Har setat ett tag och pillat lite med min blogg, jag är fortfarande inte nöjd. Men det närmar sig. Antar att hälften av er som läser detta tänker "alltså, jag ser ingen skillnad alls". Och nej det kanske ni inte gör, det handlar om smådetaljer sådant som jag själv stör mig på.
Och ja, jag vill ha min blogg som den är nu. Vill inte ha en massa plotter, det är inte jag. :)

Well, ska städa på rummet nu. Gör jag det jämt eller? Ja, typ!

Favoriter!

Självklart har man favoriter i garderoben och jag tänkte att jag skulle visa upp den som ligger mig varmast om hjärtat för tillfället, en vanlig enkel mysig t-shirt med andra ord!


Baksida            Framsida





Nu är det vår!

Var utomhus och busade med Simon och Bonnie, då jag fick se dessa blommor. Iiiihh! Det är snart sommar!

   

Godmorgon!

Ut och njut i det fina vädret mina vänner! Det ska då jag göra idag.
Btw, mor(och far?)hade bakat blåbärsscones till frukost. Loveli!

Klockan!

image38

Habegäret är obegripligt, so what om det står att den "passar till killar". Jag vill ha! Den är ju förfasiken vattentät ner till 100 meter och har 3 urtavlor. Jag vill verkligen ha.

Vårskorna är framplockade

älska



Btw, sitter just nu och pratar med en urgullig tjej på msn. Hon är 13 och från Sicilien.

Hörrni!

Jag tror jag lyckades fixa kameran! Phew, ett tag var jag rädd för att det var USB-portarna som gått och hängt sig eller liknande. Men som sagt, antagligen inte. :D



Dagens fika, mumma! Inhandlat på hembageriet runt hörnet(runt kvarteret? eller vad man säger). Nu, ska familjens medlemmar kika igenom ifall de är intresseade utav några av de kläder som annars ska skjutsas iväg till välgörenhet. Jag har ju bara använt plaggen ett fåtal gånger så, ja. Suck vilket slöseri egentligen, med resurser. Att köpa kläder och inte använda dem, jag skäms faktiskt. Men jag trodde jag skulle trivas i dem, och så var dock inte fallet.

Trevlig lördagsmorgon!

Gud vad skönt, denna helg är jag ledig. Det är faktiskt någonting helt annat att vara ledig tillsammans med familjen, än att vara ledig mitt i veckorna när ingen är hemma. Jag uppskattar verkligen lediga helger.
Travet igår gick inte så bra, men det var en himla mysig utflykt ändå. Jag, Simon och Bellan åkte med farmor och farfar upp och de bjöd på varm choklad, mumsiga mackor och hembakta bullar.

Jobbet igår gick också bra, bättre än vanligt. Kanske en förändring på g ändå? Skulle behövas.

Och föressten, kalla mig inte för pök förihelvete! Äckliga omogna snorungar, jag ska väl kunna gå ifrån jobbet till bussen ifred eller? Det är ett vidrigt ord och vill man skapa kontakt kan man prata som en vettig människa istället! Usch, fy och blä!

Eh, nu ska jag plocka lite på rummet. Och sen, fixa. med. kameran.

Nu!

Ska jag iväg på trav, vår häst ska starta. Hör av mig senare. <3

Hemma efter en lång dag

Den här dagen var påväg att gå i botten, men Simon räddade den. Jag vet egentligen inte vad som hände och jag vill helst inte gå in på det, men det slutade med att jag sjukanmälde mig ifrån jobbet och gjorde andra saker istället. Jag orkade inte helt enkelt, men det känns mycket bättre nu.

Vi skulle skjutsa in min lillasyster till stan var det tänkt, men det blev mycket mer. Först åkte vi in på en djuraffär och handlade superlyxiga miniportioner kattmat till älskade Doris som fyller 7 år idag, det var lax och annat gott. Gissa om hon blev glad? Sedan drog vi in på DollarStore, en sunkbutik egentligen jag vet, men jag kan gå omkring där hur länge som helst och titta på allt de har. Och Simon var underbar och köpte godis. Helt galet, 1kg Bassetts Allsorts för 30kr! Du får betala 69kr för samma mängd på tax-free, och det ska ju vara billigt sägs det.


Dagens inköp + en kattrumpa xD
Gurkan är såklart till lilla Billy.


Well, nu ska jag skutta in i duschen. Och senare, ja jag vet inte. Jag har bestämt mig; ingen dator ikväll! Det finns annat man kan göra te.x läsa bok, och senare går ju Dirty Sexy Money på kanal5. Kan faktiskt vara en relativt bra serie, för tidigt att säga nu dock när jag bara sett ett avsnitt.
Sedan måste jag i säng tidigt, ska upp klockan 06.00 imorgonbitti! Huvva!

Slutkörd och uttråkad

Jag känner mig så förbannat slutkörd i huvudet, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har hängt på ams och liknande sidor nu i flera timmar, men det finns ingenting. Antingen kräver de flera års erfarenhet eller så finns det bara jobb jag aldrig skulle tänka mig att ta, och nej jag är inte högfärdig jag är bara väl medveten om vad det innebär att vara på ett arbete där man inte trivs. Just nu har jag ångest varje gång jag ska till jobbet, jag får lov att släpa mig dig. Och det är egentligen inte arbetsuppgifternas fel, och definitvt inte heller övriga personalen. Jag behöver bara ett miljöombyte, ganska snart.

Upp och hoppa!

Godmorgon!
Jag gick upp för ungefär en timme sedan, när Simon skulle iväg till skolan och jag har hunnit med lite saker redan. Alltså det värsta som finns är verkligen att ringa telefonsamtal, jag hatar det. Kan inte allting skötas över internet, eller någonting annat så att man slipper prata med en annan människa? För det är alltid lika jobbigt. Jag vet inte varför, men det är ett faktum. Jag ringde iallafall och avslutade en prenumenation på en tidning och sedan ringde jag till 3 för att klaga lite, men allting ordnade upp sig. För att göra en lång historia kort, de klantade till sig med min faktura och jag höll på att dö av den höga räkningen. Men det är ordnat nu, ännu en börda som lyfts från mina axlar.

Jag vaknade föressten imorse med tanken "Jag vill lära mig franska". Jag vet egentligen inte varför, men varför inte? När jag och Simon var i Frankrike i höstas så kände man sig verkligen liten och dum när man inte kunde ett enda ord, så förbannat tråkigt. Liksom spanska har jag läst i fyra år, jag skulle aldrig kunna påstå att jag kan tala språket eller liknande, men jag kan göra mig förståd och det är det viktiga.

Nej men nu har jag annat för mig. Shiet vad tråkig bloggen ser ut föressten utan bilder, jag ska försöka fixa med kameran idag.

Godnatt!

Nu är Simon påväg hit, så nu blir det till att få sova. Underbart.

Till alla er som läser detta, sov så gott och dröm sött!

Vårtecken!

Tillbaka efter en slitsam dag på jobbet, jag hade tur dock och fick stänga med de larvigaste. Haha, flumm eller något. Det känns skönt dock, nu kanske jag inte måste släpa mig till jobbet imorgon?

Förmiddagen var verkligen bäst, jag och Simon städade ur hans bil ute i strålande sol. Sedan tog vi en fika också, drack te uppflygna på några stockar och såg vårens första citronfjäril. Simon, du är bäst! Verkligen. <3

Nu ska jag bege mig in i en annan värld igen, som jag så romantiskt kallar det. Men det finns ingenting romantiskt över det överhuvudtaget, haha. Det är ett spel!

Onsdag morgon.

Idag ska jag jobba, känns lite sådär men wtf liksom jag ska inte klaga. Jag börjar klockan 15 och jobbar till 21, så det är definitivt inte länge eller så. Snart ska jag och Simon äta frukost och sedan är det tänkt att vi ska börja storstädningen utav hans stolthet(bilen)inför våren/sommaren. Fasiken vad jag längtar till sommaren nu, det kanske låter som en klyscha men allting känns så mycket enklare och bättre då. Då ska jag ut och cykla på mina nya cykel varje dag, haha. Jag skojar inte, det är något utav det bästa som finns!

Nej, jag ska väl börja plocka fram frukosten nu.
Cya!

Desperate + godis = lyckad kväll!

Kvällen har spenderats framför Desperate Housewives med en skål godis, jag är så förbannat glad över att den serien äntligen är tillbaka. Det är verkligen en utav de bästa shower som finns, tillsammans med The O.C(och kanske Gossip Girl?).

Föressten så har min kamera pajjat på något vis, eller det fungerar inte att lägga över bilder på datorn för då kan man inte använda sig utav "säker borttagning". Ja, ni fattar säkert. Jag vet antagligen vad det är som måste åtgärdas och jag ska ordna med det, snart. Jag är otroligt duktig på att skjuta på saker.

Nu, mer godis och mer mys.
Sov gott!

Dagdrömmar

Sitter och slöplinkar lite på datorn och hittade bilder från när jag och Simon var i Paris i höstas, rättare sagt Eurodisney. Just nu skulle jag göra nästan vad som helst för att få komma dit igen! Bara en sådan sak som att när jag ser bilderna så kommer jag ihåg hur det luktade, åh fy tusan! Det bara pirrar i hela magen, och det gör ont när jag inser att det nog kommer dröja innan vi kommer dit igen. (Eller?)


De två sista bilderna är tagna med min kamera och jag får verkligen ursäkta kvalitéen, jag har inte lyckats sno de Simon tog från hans dator än. ; )











Godmorgon!

Herregud klockan är redan halv ett! Vart tog morgonen vägen? Omg.
Fast jag måste erkänna att jag blev väckt på det bästa sättet någonsin, Simon kom med frukost på sängen. Varm choklad, kokta ägg och mumsiga mackor. Finns det egentligen något bättre sätt att bli väckt på? <3

Städningen igår blev jättebra, men det känns redan som att det är stökigt och smutsigt överallt. Blä, jag måste ta tag i det fortast möjligt. Det och skicka iväg ännu mera kläder till välgörenhet, jag har aldrig någonsin städat ur mina garderober såhär grundligt men nu ska allting jag inte använder ut. Det tar bara plats, och någon annan kan säkert bli gladare utav det.

Nej nu måste jag byta i B&T´s(marsvinens)bur. So long!

Måndagskvällen

Sitter och pimplar kaffe utav bara den, tröttheten kom smygande bara sådär. Och med tanke på att jag har sovmorgon imorgon så måste jag ju vara uppe lite ikväll. Visst är det så?

image30

Snygg kopp va?
:D Jag fick den utav Simon i julklapp, när man har någonting varmt i den(kaffe,te,o´boy)så smälter polerna och vissa länder översvämmas. Precis det som skulle kunna hända i verkligheten!
Lägg också märke till de fräscha tulpanerna, snajsigt eller hur.

Halvlek

Jag har halvtid nu, eller något. Har städat i princip hela dagen, och kommer med all sannolikhet att få köra ett bra tag till. Tänk vad mycket skräp man samlar på sig! Jag har börjat med garderoberna, själva rummet får komma efteråt. Och sen så har jag hängt undan min vinterjacka nu också, vilket betyder att nu är det vår. <3
Eller ja, jag hoppas det iallfall.

Vill bjuda på lite bilder från årets händelse!



Syns det vad det är? ;)
Det är ju 30STM live i London!

Början på någonting nytt

Jaha då var det måndag, igen. Första dagen i en ny vecka, det är nu man ska ändra sig. Skärpa till sig, slå in lite vett i skallen. Kanske börja äta nyttigare, träna mer, bli en bättre människa, hälsa på släkten oftare. You name it. Måndagar är som mini-nyårsafton. Det är nu det händer!

Fasiken jag kan bli så förbannat trött på mig själv, jag är så sjukt blåögd och naiv. Jag kan i princip göra vad som helt för att andra ska må bra, vara nöjda med tillvaron. Hela min uppväxt har jag i princip blivit utnyttjad utav människor, kompisar. Jag har alltid varit medveten om att vi egentligen inte är kompisar, men att det ska se ut så. Åh, jag fattar inte varför och jag kan inte förklara det heller. Just när det händer så bryr jag mig inte, jag kan "leka" kompis ett tag så blir någon annan glad. Men efteråt får jag en så förbannad ångest, vilken bortslösad tid! Varför gör jag såhär mot mig själv? Kan det vara så mesigt som att jag är för snäll? Jag ställer upp bara för att vara snäll? Det handlar liksom inte heller om att jag inte kan säga nej, för det kan jag, och med måtta om det krävs.

Nej, jag kommer nog aldrig förstå mig på fenomenet mig själv. Men jag försöker.

Nu ska jag storstäda mitt rum, vårstädning. Att städa för mig alltid att må bra, ut med det gamla äckliga! In med nytt och fräscht!

Dålig med maten?

Usch, jag har riktigt ont i magen. Kan det vara för att jag nyss hetsätit massa chips? Käkat en halv chokladkaka? Ätit dåligt med riktig mat idag? Hm, knepigt det där.

För er som vill veta; teet från Indiska var en riktig hit! Superb, speciellt om man gillar grönt te(vilket jag gör). Detsamma med den ekologiska chokladen, det var mörk choklad så den var inte sådär söt som vanlig mjölkchoklad(vilket min mor beklagade sig över)men gott till kaffe.

Blogg.se är relativt ostabil, hm kan det vara för flytten? Hoppas man klarar sig över. Det är bara att spänna fast säkrhetsbältet och hålla i sig hårt.

Ready for take off!

Söndag!

Hemma ifrån jobbet, phew! Så skönt för nu har jag två lediga dagar framför mig, loveli. Vi i familjen har precis ätit påskbord. Haha och nej vi är inte galna, men vi missade ju hela härligheten när vi var i Thailand så vi kände för att ta igen det nu. Och det var faktiskt riktigt gott, även fast jag inte riktigt gillar det sådär jättemycket.

Nu blir det kaffe och chokladbit, precis som alla söndagar.

<3

Tiden räcker som sagt inte till

Åh, jag har inte skrivit någonting på jättelänge nu. Eller så känns det iallafall. De senaste dagarna har alla mina timmar gått åt till två saker; jobba och mata Billy. Han vill äta, men kan inte. Så jag måste mata honom med små små gurkbitar som han smaskar i sig, bara frukosten tar en timme.

Efter mycket strulande kom jag precis hem från jobbet nu, började klockan åtta imorse. Så nu vill jag bara skutta in i duschen innan Billy återigen ska matas.

Ta hand om er! <3

Shopping

Jag och mor var och shoppade lite nu på kvällen, eftersom övriga familjen var på hockey. Hon hittade en massa snyggt, attans vad avundsjuk jag blev! Själv hade jag inte ett enda öre, men lade några kronor på en förpackning kravmärkt grönt te som jag hittade inne på Indiska. Blir spännande att smaka, kanske imorgonbitti till frukost. Älskade mamma var på sött humör och köpte mig en sjal jag suktade efter på Indiska.

image27

Här har ni halsduken och teet, katten ville vara med på ett hörn också. ;)

Nu har jag annat för mig, cya!




Min lilla ängel

Idag har varit en minst sagt jobbig dag, men. Den fick ett lyckligt slut. Vår älskade Billy skulle in till djursjukhuset med sitt tandproblem, och det visade sig vara värre än vad vi trott. Han fick lov att opereras, det var inte säkert om det skulle lyckas eller om han ens skulle överleva. Samtidigt som jag skriver detta sitter han i buren och knaprar på en bit paprika, jag är så himla tacksam så det finns inte ord. 1500kr fick vi betala för kalaset, men han är värd vartenda öre. Snart måste jag mata honom med lite morotspuré och a-fil så att han får i sig extra näring, han är så otroligt smal men det värsta är över nu. Han kommer att överleva.

Varm choklad en vinterkväll i april

Usch nu är det verkligen inte trevligt väder ute! Kallt, blött och snöigt. Jag tvingade med mig Simon på en promenad fram på eftermiddagskvisten och efter det har jag varit så himlans frusen, jag funderar på om jag ska föreslå Seinfeld och varm choklad? Skulle inte det vara mysigt? En vinterkväll som denna, i april. Hm, det var en konstig mening. Vinterkväll och april, kan de egentligen stå tillsammans i samma mening?

Titta föressten vad jag hittade i vår kära närbutik!

Jag som är en sådan sucker för miljövänligt, kravmärkt osv. har aldrig tänkt på att det finns kravmärkt godis. Ska bli intressant att få smaka den senare, om den håller måttet. Men kan det vara bättre än Marabou, I think not!

Det sista som lämnar dig är hoppet

Horoskopet har fortfarande inte slagit in antar jag, inget brev på posten och fortfarande inte något telefonsamtal. Det var nog biljetterna det gällde men som sagt, det gjorde mig inte på mycket gott humör. Well well, jag kunde ju hoppas iallafall. Sitter och hänger lite på ams hemsida nu men jag hittar inte någonting som duger, och man får vara kräsen. Liksom, lokalvårdare? Nej tack, den står jag över.

Ska fortsätta leta lite ändå.

En vanlig dag hemma..

.. så ser det ut såhär.


Onsdag!

Hm horoskopet kanske stämde lite ändå? Eftersom Tokio Hotel konserten är helt inställd nu så var vi precis iväg och lämnade tillbaka biljetterna, och då fick jag lite bättre ekonomi. Men jag fick ju reda på det om konserten igår, så det kanske inte gills då? Esch dagen har ännu bara börjat! Vad som helst kan hända, det med konserten fick mig ju inte på strålande humör precis.

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet, jag har min helg nu. Eftersom jag ska jobba lördag och söndag, vilket jag verkligen tycker känns bra eftersom jag har ob på 100% då. 100% extra på lönen! Man klagar inte, verkligen inte.

Nej nu ska jag mysa lite mer med älskade Doris som för tillfället ligger och hårar ner mitt databord(som är vitt, huvva!), som jag borde städa lite. Snart.

Imorgon kommer bli en riktigt bra dag!

Eller ja, iallafall enligt Aftonbladets horoskop.

image24

Det står; Onsdagen för med sig något som förbättrar ditt yrkesliv eller din ekonomi. Du är på mycket gott humör nu.

Det kan bara betyda två saker. Antingen kommer jag få hem min deklaration och se hur mycket jag kommer få tillbaka på skatten, eller så kommer någon utav alla arbetsplatser jag sökt till höra av sig. Hm, undrar vilket det blir? ^^

Tisdag

Holy shiet vad dagar, veckor och månader går fort. Jag vet att jag tjatat om det förut, men jag måste bara säga det igen. Det är två månader idag sen jag och Simon kom hem från London, bara en sådan sak. Nej usch, tur dock att man kan se fram emot det som kommer. Våren, sommaren osv.

image23
Titta föressten vilken snygg tisha som jag köpte i Thailand! Jag tror den kostade typ 40kr, tanten i affären var stenhård med sitt "It´s original". Yeah right. Det finns inte en enda pryl i hela Thailand som är original. Det vet vi turister, och thailändarna vet att vi vet det. Varför då försöka men den gamla? Haha.

Nej nu, jobbet!

Äntligen!

.. så är jag hemma från jobbet. Phew. Långdag idag. Jag är helt slut och hungrig, men det verkar som att det inte finns så mycket mat kvar. Hm, jag tar nog grönt te och en macka eller två. Jag är lite whatever idag så det passar bra, haha. Ska kika på Cloverfield också, eller mor&far tittar nu så jag ska catcha upp lagom tills all action sätter igång.

Hm, det verkar inte som att det fungerar att lägga upp bilder atm. Well, kan göra det senare.

Ciao!

Söndagskvällen

Det blev godis och film igår, underbart. Mentos, vinegumms, djungelvrål och till det Cloverfield. Alltså, vilken film! Otroligt bra, det var något utav det bästa som jag sett på länge. Den skrämde verkligen skiten ur mig, eftersom den var så verklighetstrogen. Se den, verkligen.

Nej nu ska jag ta mig någonting att äta till frukost, och sen måste jag bege mig ut i snöstormen. Jag ska jobba mellan 12 - 21 idag, och den enda bussen in går vid 10. Lite tråkigt, men men.

Crawling

Jag sitter och spelar Attack på högsta volym, vilket låter skit eftersom mina högtalare suger. Jag vill verkligen ha nya, men den här månaden är jag så pank så det verkligen svider. Det gör nästan ont i hela kroppen, inte för att pengar betyder någonting. Utan för allt jävla kul man kan göra med dem. Jag vill ha nya högtalare till datorn, headset med mick, tatuera mig, ha nya jeans, köpa ett par Converse, åka till Kålmården, åka till Give It A Name. Att jag inte kan åka till sistnämna svider mest. Det är fysiskt smärta.^^

Nej usch, kan man bli mera bitter eller vaddå?
Ska försöka muntra upp mig, Simon sade någonting om godis och film. Nu på en gång? <3

Kommentaren

Postat av: S A N D R A
glassen är helt ny, det är därför du inte sett den ;)

Det värsta är att jag såg det först när jag lagt upp bilden på bloggen.
Det står liksom "new" runt hela kanten på locket. xD

image19

Uppror

Gå in här, kan vara en bra idé.

Happy times?

Usch idag är det riktigt riktigt skitväder ute. Kallt, blåsigt, disigt och regnigt.

Tur att det finns sådant här då!

Rise & Shine!

Tihi, klockan är nio en söndagsmorgon. Jag gick och lade mig strax efter ett igårikväll. Och jag vaknade nu utav mig självt! Jag lovar, jag är fortfarande sjukt påverkad av tidsomställningen, eller så är jag bara sjuk eftersom detta aldrig hänt förut. Jag är duktig på att sova långt förbi elva, fast jag inte ens lagt mig sent kvällen innan. Well, well.

Vad jag inte heller kan förstå är hur tiden kan gå så förbannat fort. För en vecka sedan var det vår sista dag(sista beachdag)i Thailand, det känns som att det var igår. Det är tre veckor sedan vi åkte. Hallå! Vart tog tiden vägen? Usch, ibland kan man smått undra om man verkligen kommer hinna göra allting man vill göra innan tiden runnit iväg. Vissa saker kräver ju lite förberedelse osv.

Nej, nu är det dags för mig att bege mig in i en annan värld. ;)
So long!

Tårta, kakor & bus

Kom precis hem från barnkalset, det blev en massa tårta, kakor och bus.

image18

Snacka om att de har en mysig katt också, han kröp upp i mitt knä såhär och låg där hur länge som helst.

Fredagskvällen

image16

Titta! En Ben&Jerry jag aldrig sett förut(ursäkta dålig bildkvalité). Baked Alaska heter den, "If it´s melted, it´s ruined."  Så sant, så sant. Supergod var den också! :D

Vi tittade på film också, The Illusionist. Se den! Jag rekommenderar den verkligen, den är helt magisk!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar, mina småkusiner fyller år så vi ska iväg och fira dem.
 


Nu har jag hela kvällen framför mig

Sådär! Kom precis hem ifrån jobbet, första passet på exakt tre veckor. Och det gick faktiskt.. bra. Jag fick scheman för tre veckor framöver också och är riktigt nöjd. De känner inte för att slita ut mig, igen. Förhoppningsvis iallafall inte på ett tag framöver.

Nu blir det tacos, och senare Ben&Jerry och film. Kan det bli bättre på en fredagskväll? I don´t think so!

Våren är här!

image15
Jag, Simon och Bonnie var ute på promenad och titta vad vi hittade! Underbart!

Det ser ut så på riktigt!

Phew, igår stupade jag i säng. Precis som alla andra dagar sedan jag kom hem från Thailand, och sen vaknar jag såhär jättetidigt på morgonen. Jag har fortfarande inte kommit ikapp i tidsomställningen, jobbigt värre. Igår var jag iallafall iväg och lämnade in min jobbansökan, personligen, jag har ju hört att det skulle vara ett plus i kanten. Nu är det bara till att hoppas, eller nej! Hoppas får jag inte göra, för då slutar allting bara med att jag blir ledsen och besviken. Men jag kan erkänna att mina steg känns lättare nu, det känns bättre.
Jag var också iväg med kläder jag inte använder längre, jag skänkte dem till  välgörenhet. Andra gången den här månaden, och idag är det den 4:e. Bra jobbat Alexandra! Fortsätt så.

Föressten så hade min mor hyrt The Beach(min lillasyster hade inte sett den)och jag orkade titta lite innan ögonen föll igen, det ser precis ut i verkligheten som i filmen! Förutom att det inte är en lagun egentligen, bara nästan. Det var en ganska frän känsla att se det och tänka "ja, men där har jag varit". Haha.


image14

Bakdags!

Sådär, jag kände att jag behövde göra någonting som skulle göra mig lite gladare. Så det vart dessa och en plåt med stjärnkakor. :D
image13


Förkylningstider, kanske?

Huvudet värker och ögonen svider, kan det vara en förkylning på g kanske? Det skulle dock inte förvåna mig, mitt immunförsvar är typ sämst i världen. Jag åker på en dunderförkylning i princip var tredje månad, och jag undrar alltid vad skolan/jobbet tror om mig. Säkert att jag är världens skolkis och latmask som hellre är hemma. Vilket egentligen är sant, men så är inte fallet. Eftersom jag faktiskt är sjuk.

Sitter nu och ska proppa ett kuvert fullt med en massa papper, just det. Det är en jobbansökan. Jag hoppas verkligen på denna. Verkligen verkligen! Om jag kunde skulle jag be till Gud. Men det kan jag inte, först och främst eftersom jag inte riktigt tror på honom och också eftersom jag gått ur den Svenska kyrkan. Så kan det vara!

Torsdag

Jaha, och så var det återigen en ny dag. Jag undrar hur denna kommer att bli, jag är fortfarande ledig ifrån jobbet. Första dagen efter semestern är imorgon - ångest. Jag kommer antagligen spendera denna lediga dag som alla andra lediga dagar; framför datorn. Men jag gnäller inte alls, jag tycker om det.

Simon ligger i min säng och sover tillsammans med min kära katt Olga, tihi de är ganska söta tillsammans.
Nu borde jag plocka upp min älskade Billy och mata honom, eftersom han inte kan äta själv. Stackars sötboll.

Föressten, varför sänds inte Gossip Girl längre på Kanal5? Det var inte en trevlig nyhet att komma hem till, nu finns det ju ingenting att titta på på TV!

Boktips!

image12
Jag köpte den på bokrean för att ha någonting med mig att läsa till Thailand, bad idea. Eftersom det bara tog mig några timmar att läsa ut den. Dock tycker jag inte att det var någonting negativt, det betyder ju faktiskt att den var bra.
Den var riktigt intressant, samtidigt som man inte behövde tänka alltför mycket utan bara kunde hänga med i handlingen. Lättsmält med andra ord, och det kan vara riktigt skönt.

Man skulle ha vart rik

Kom ganska nyss av telefon, jag fick lov att ringa till djursjukhuset eftersom att min älskling Billy har problem med tänderna. Han har gnagt snett på något vis så de är alldeles sneda, och han har problem med att äta och har blivit jättesmal. Så jag fick en tid för undersökning nästa vecka, bara den kostar 570 kr. Jag tror jag smäller av. Måste han behandlas kunde det bli att kosta uppemot 1000kr. Gissa om jag har lite pengar? Ja men precis, jag kom ju precis hem från Thailand. Inte har jag kunnat jobba ordentligt heller den senaste tiden, dock är det förhoppningsvis ändring på det från och med den här månaden. Men jag får ändå lov att vänta jättelänge på pengarna, suck och pust.

image11
Den här skrutten har ont i tänderna och kan inte äta ordentligt. :/

Men godmorgon!

Jag vaknade klockan 06.00, utvilad, utav mig själv. Jadu, denna tidsomställning. Trots att jag är ledig några dagar till innan jag börjar jobba igen så är det så himlans mycket som måste göras. Räkningarna ska betalas, jag måste ringa typ tusen samtal, skriva ytterliggare tusen brev. Ja, och sen bad mamma mig att hjälpa till lite här hemma. Så nu borde jag egentligen sortera och hänga tvätt.

image10
Det är föressten såhär som Cashewnötter växer, på träd. De sitter under en ätbar, ganska konstig frukt. Sen handplockas de och rostas innan de kan säljas i affärerna. Liksom, nu förstår man verkligen hur det kan komma sig att de är så dyra. Men det är väl okey, eftersom de är så goda!

Och därför..

image8
.. ska du beställa dina böcker på adlibris.se

Äntligen hemma igen!

Dock kan jag inte precis påstå att jag haft det dåligt, sådär söderöver. Men det gamla ordspråket stämmer borta bra men hemma bäst. Det var lycka när jag anlände till Arlanda och Simon stod där och väntade på mig, ren lycka. Man ska inte behöva vara ifrån dem man älskar alltför länge, det är bara jobbigt. Usch!

image7
Det här är The Beach föressten, the famous one. Otroligt jävla fint, men samtidigt alldeles för överexploaterat. En massa människor, båtar, avgränsade badplaster, en kiosk osv.

Well, nu ska jag bokshoppa på adlibris. Återkommer senare. <3

RSS 2.0