Livet är

att få ligga på en filt på gräsmattan och läsa bok. Fruktansvärt underbart.


Haha, fetto!

Jag är så förbannat jävla tjock! Känner ni någon annan som äter såhär mycket skit hela tiden, eller vad? Jag och mor drog in till Ica Maxi och plockade påsen full, eftersom de har det godaste godiset.



Nåväl, jag ska självklart ge mig själv lite creed också. Den nya Ben&Jerry smaken hade äntligen kommit in, jag har suktat efter den i flera veckor. Stått och spanat in i frysboxen med stora ögon varje gång jag vart förbi. Iallafall, jag köpte den inte! Det mina kära vänner är otroligt bra jobbat för att vara mig, otroligt bra.

Sepefredag

Nej usch, jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera. Men thats life antar jag. Jag är på pisshumör idag, har jobbat tamejfan hela dagen och jag är helt s.l.u.t. Till råga på allt så vill pappa att jag och Simon ska åka och kolla till Bellan som är på någon fest, men jippie. Hon kommer bli skitsur och vi kommer att skämma ut oss, doh föräldrar. Föressten så är jag hungrig också, och trött. Sa jag det?

Underbart idag iallafall var att älskade Billy klarade av operationen med bravur, han är en riktig liten kämpe!



Hej och hå!

Precis hemkommen ifrån jobbet, tänka slänga in ett snabbt inlägg innan jag börjar pula med lite saker här hemma. Det finns alltid någonting att göra, och jag hatar att vara rastlös.

Appropå jobbet, varje dag kommer det upp någonting som får mig att aldrig vilja gå dit igen. Måste folk vara så förbannat jobbiga, och knepiga? Kan inte alla bara köra sitt eget race? Åh, jag vill inte mer. Fasiken, stämmningen suger. Kan vara min egen inställning men det kommer jag aldrig erkänna. Jag blir tokig när någon säger till mig vad jag ska göra, om jag redan vet. Då spyr jag.

Usch, imorgon jobbar jag 08.00- 17.30. Vanlig arbetsdag för dig? Jag har nog aldrig jobbat så länge, någonsin. Jag spyr, igen. Well, jag är ledig helgen iallafall.

Beslutsångest

Hey, vad gör man när man inte kan bestämma sig? Jag kan idag inte bestämma mig om jag ska klippa om dessa till jeansshorts eller inte, har letat i hundratals(typ^^)affärer men inte hittat några "färdiga" som man kan köpa.



Men what the heck, det är väl egentligen bara att klippa på. Det är ju inte så att jag använder dem iallafall, eller? Åh.

Well, nu måste jag sminka mig. Bussen går 12:05.

Cya!

Hit ska vi åka!



Vart då? Jo, Kolmården såklart! Iiih! Jag längtar utav bara den. Jag kanske också glömde berätta att detta är min present till Simon, heldag på Kolmården med allt vad det innebär. Vi bara älskar djurparker, och just nu har de ju extra mycket med delfiner och allt i och med Marine World. Extraföreställningar med delfiner och sälar. Wie! Kan det bli bättre? Jag ser fram emot det utav bara tusan, datum planeras ikväll efter att jag jobbat. Då jag hämtat de nya schemana.

Oh well, jobbet nu alltså.

Godmorgon!

Det är onsdag morgon och jag har precis kommit hem, ifrån djursjukhuset. Billy är fortfarande sjuk, eller rättare sagt, han har fortfarande problem med tänderna. Det gör ont i hjärtat på mig. På fredag ska han opereras igen, och jag kommer inte kunna vara med! Eftersom jag måste jobba, suck med stora bokstäver.

Appropå det så måste jag jobba idag igen, fy faen. Det var två veckor sedan jag jobbade sist, eftersom jag var sjuk och det. Jag.vill.verkligen.inte. Men jag tror jag lyckats lägga upp en liten plan nu, jag tror den kommer att funka. Många kommer säkert bli lite sura och/eller besvikna? Men det är mitt liv! Och jag borde få leva det som jag själv vill, inte som någon annan tycker att jag borde leva det.

Nu måste jag dammsuga.

Vill ni veta en hemlighet?

Jordgubbar med glass var precis så gott som jag föreställt mig.

Tisdag

Nu har jag varit slö ett tag när det kommer till bloggandet, I know, men jag kanske kan skylla på att jag haft annat för mig?

Idag gick vi upp i tid, ställde klockorna och allt, och drog iväg på outlet! Meningen var att Simon skulle hitta någonting att ha på sig på studenten(jag visste tre månader i förväg men det kanske är för att jag är tjej?)och det gjorde han, skitsnygga jeans och grejer. Kan inte bli bättre, Bellan var också med och även hon hittade kläder till sin avslutning. Själv behöver jag ju ingenting sådant så det blev ett baslinne och ett par mysbyxor, glamouröst utav bara den.



Efter det drog vi till Ica Maxi och shoppade på oss godsaker; äpplen, drickyoghurts, vindruvor, jordgubbar och lösgodis. My treat. Så, vi kom ganska nyss hem.


Nu ska vi äta jordgubbar med glass, om jag får bestämma! Tihi. <3<3

The Sunshine in my life

Jag har fullt upp idag! Simon kom hem tidigare än beräknat ifrån skolan så han fick mumsa på lite räkmacka ifrån bageriet medan jag gjorde lite sysslor här hemma, och sedan bara myste vi och hade det bra. Till lunch drog vi iväg och köpte pizza, och senare blir det fika(också det ifrån bageriet). Allting enligt hans önskemål. <3

För det är ju Simons dag idag, så därför ska jag vara med honom nu.
Byebye!

För idag är ingen vanlig dag

för det är Simons födelsedag! Tjoho! Min prins fyller år så idag kretsar hela dagen kring honom, för det är han värd. Imorse väckte jag honom med frukost på sängen och paket, och nyss var jag iväg till bageriet och inhandlade lite smaskigheter. Kalla mig knasig men jag älskar att uppvakta på födelsedagar, med små överasskningar och allt som hör till. Det finns ingenting bättre än att få ett lyckligt leende tillbaka.

Nu är min älskade i skolan och jag har fullt upp här hemma med vardagssysslor, ha en bra dag!

Färgchock

Nu har jag spelat det där jäklans spelet i flera timmar! Det enda mina öron hör är skrikande besökare och det enda jag ser är en massa färger, gah. Inte bra, rekommenderas inte. Mitt försvar? Detta är min första "friska" dag på typ en vecka, jag vägrar bli sjuk igen. Imorse när jag vaknade så tjoade jag på en gång " Simon! Wiie, jag känner mig frisk! ". Med andra ord; jag bestämde mig genast för att varken gå utanför dörren om det inte var nödvändigt samt att inte anstränga mig. Så då valde jag att spendera dagen framför datorn. Dock tänker jag inte spendera resten av kvällen här, risken är väl att mina ögon blir fyrkantiga som det heter. Men, min skärm är ju inte fyrkantig den är ju widescreen. Vad händer med mina ögon då?

Här har ni föressten mina supersnygga H&M bikinis som kom på posten igår


Barnasinnet försvinner aldrig

Jag sitter här och spelar RollerCoaster Tycoon 2, hur kul är inte det va? Haha, jag älskar sådana här spel. Enda problemet just nu i min park är att alla spyr på trottoarerna och att städarna inte hinner med att städa upp det. Sådär lagom fräscht. Sen så tror jag också att jag börjar få lite för mycket karuseller, inte ens jag hittar längre.


(Jag försökte ta en printscreen på min park men tydligen
fungerade inte det, så jag fick låna en bild istället.
Ifrån http://www.themeparkvision.net)


Guess whos back?

Haha, mee! Jag har äntligen vunnit kampen emot febern, åtminstonde hoppas jag på att slaget är vunnet nu. Jag orkade t.om. städa mitt rum idag, men ärligt talat det såg förjäkligt ut. Usch.
So, Perelli vann inte igår. Shocker? Nej, vi svenskar har en tendens att alltid överskatta oss själva. "I år vinner vi", säger de varje år. Ärligt talat så tycker jag att vi kan dra oss ur den där tävlingen, den är ju egentligen bara ett stort skämt.

Hörrni, idag är det ju Mors dag! Min kära mor är i Warzawa(Polen)så det blir till att fira henne när hon kommer hem. Hur tänker ni fira era mammor idag? :)

Nej, inte just nu

Behöver jag säga att jag inte orkar blogga med typ 40 graders feber? Nej, thought so,

<3

Hello fuckers

Nej, idag är fortfarande inte en bra dag. Jag hatar att klaga såhär mycket hela tiden, nej det gör jag inte. Jag är sjuk och då får man det! Det enda jag gör är att äta halstabletter och glass och dricka te, samtidigt som jag ser på Gossip Girl och irriterar mig över fula, elaka jäklans fjortisar som förstör livet för mina favoriter på Upper East Side. Attans vad en TV-serie kan väcka känslor inom en, galet.

Övrigt; idag har jag sett på SiCKO som är en dokumentär gjord av Michael Moore(vem annars?). Sevärd! Den handlar om sjukvården i USA, som är helt sjuk helt enkelt. Se den.

Hello sunshines

Guess  whos back? Nej då, kanske inte riktigt än. Jag är fortfarande dunderförkyld; feber, hosta, näsblod osv. Men jag antar att ni inte vill läsa om det. Mhm, precis. Hela förmiddagen har spenderats framför Gossip Girl tillsammans med glass och grönt te, vill ni föressten att jag ska berätta vad som händer? Haha nej då, det skulle jag aldrig göra.

Nu ska jag föressten berätta någonting riktigt lantligt, en supersöt rådsjurstjej har bosatt sig utanför mitt fönster. Samma donna som jag publicerade bilder på förut, nu är hon här jämt. Smaskar vitsippor och ligger och myser i mossan. Saken är den att hon är höggravid, så chansen finns att detta är stället hon valt att föda på. Spännande eller hur?

Sjuklingen

Nej usch den här dagen har inte varit bra, jag har inte kunnat äta någonting annat än glass(kanske inte sådär jätteilla)och jag har mest legat i sängen och tittat på TV. Jag orkar inte vara sjuk något mer!

Nu, denna och GG sedan Desperate.


(Bild ifrån www.benjerry.se)

This is how it goes

Halva familjen är helt utslagen, jag och pappa har feber och är dunderförkylda och Bellan har magsjuka. Så, jag orkar inte hålla på och blogga så väldigt mycket eller inspirerat idag. Det gör ont i fingrarna när jag knappar på tangenterna.

Har nyss skickat in ännu en jobbansökan, trots jobb till hösten så vill jag vara någon annanstans i sommar.
Wish me luck?

Godnatt

Nu tror jag att jag stupar i säng. Faan, den här förkylningen går aldrig över. Inte bryter den ut heller. Jag bara går runt med huvudvärk, muskelvärk och himlans ont i halsen.

Glass i sängen nu tror jag, mot halsen såklart.

Wie!

Jag har antagligen sålt ett par utav jeansen i min annons som jag lade ut på nätet. Great succes! Det är iallafall några hundralappar extra, som åker raka vägen ner i sparkontot. Det blir till att spara lite pengar nu eftersom jag och Simon bestämt oss för att åka utomlands i sommar. Det var först tänkt att vi skulle åka på sensommaren/hösten men eftersom att jag nu antagligen börjar ett nytt jobb då så känns det inte så lägligt.

Vi har bara ett tiniminiproblem, vi vet inte vart vi ska åka. Eller jo, någon fundering har man väl. Det som lockar mest dock är Paris och Eurodisney. Only time will tell.


(Bild ifrån disneylandparis.com)

Modig som få

Tänk att jag vågar lägga upp bilder där jag; inte sovit på riktigt länge, inte ätit på kanske ett dygn, svettats i en minibuss i tre timmar, är helt osminkad. Min syster är dock vacker som en dag.

Detta kallas för syskonkärlek


Platsen för vårat spex är Krabis flygplats, planet var försenat och vi hade sååå tråkigt.

Godmorgon på er!

Det lutar åt att det blir bättre väder idag va? Mjoo, kanske det.
För övrigt så känner jag mig som en urvriden disktrasa; ögonen svider och frillan står åt alla håll. Shiet vad jag har sovit dåligt inatt. Kan det bero på att Simon ville tända lampan för de små som stod på bordet? Haha, fråga mig inte vad han menade med det. Det kan inte han, jag eller någon annan svara på.

Nej, nu ska jag ta itu med alla vardagssysslor(=ooorkaa). Ciao!

PAJ!

Världens godaste dessert ever, me love. Behöver jag föressten säga att mammas är godast?



Förövrigt så har Simon provkört en bil idag, verkar som att det lutar åt bilköp? Trots att den här dagen har varit otroligt seg och jag nästan klättrat på väggarna så har det faktiskt hänt en hel del bra saker också. Cheers!

Fan jag har börjat med en riktigt ful ovana, jag sitter och sparkar med vänstra foten i väggen. När jag sitter vid datorn och t.om. på jobbet. Irriterande ljud kan jag lova.

Idag firar vi

att jag fått ett nytt jobb! Okey, det är inte förrän till hösten men det är sjukt bra och jag är sjukt nöjd.
Nu är det bara sommaren kvar på skitjobbet, ouch så kanske man inte får säga?

Well, who cares?

Godmorgon

Jag sitter och pimplar kaffe och tittar på Gossip Girl maraton på kanal 5. Klockan är 11:44, doh det känns som att den borde vara, någonting annat.
Jag har föressten gått i strejk, jag tänker inte gå utanför dörren förrän snön är borta! (Om det inte är någonting viktigt förstås.) Det här vädret gör mig verkligen deprimerad, jag trodde ju att sommaren skulle komma nu. Åh, suck.

Har ni föressten tänk på hur dumt det skulle låta om man översatte alla engelska serier till svenska? Som de gjorde förut med alla filmer, och ärligt talat vad fjantigt det vart att låta. Liksom "Fula Betty", "Desperata Hemmafruar", "Skvaller Tjejen" och bäst av dem alla "Borttappad". Haha, okey jag har tråkigt.

Ibland tycker jag också om mig själv



Cheekbones with licence to kill? Moahaha!

Missa inte!

(Bild ifrån Perezhilton.com)

Imorgon klockan 09.55 kör de igång ett Gossip Girl maraton på kanal 5!
Avsnitt 1 - 8, på tisdag kör serien igång igen 21.00




Nej fy!

Vi var precis ut i stallet och gav hästarna lunch, fy attans vilket jävla skitväder! Det regnar och snöar på samma gång, det blåser och är verkligen jättekallt. Vart tog sommaren vägen?
Nu ska jag och Simon laga iordning tacos resterna ifrån igår, vi är ensamma hemma idag då de andra åkt till IKEA. Ett tag var jag sugen på att följa, men har man inga pengar känns det rätt värdelöst. Fast de ska köpa ett skrivbord till mig, eller ja till Simon rättare sagt.

Idag är en bra dag, jag känner mig så tillfreds, omtyckt och lycklig.

Alltså, vad är detta?

För en vecka sedan satt jag och jobbade, solen strålade ute och de flesta kunder bar kjol/shorts och linne. Jag hatade allting eftersom att just jag fick sitta inomhus en sådan dag, det enda jag kunde längta efter var nästa helg då jag skulle få vara ledig.

Nu är det alltså nästa helg, och jag sitter hemma framför datorn och vägrar gå utanför dörren. Det regnar, blåser och är svinkallt. Är det detta som kallas livets ironi?



Tonight is the night

Postat av: LIVETSOMLOUISELARSSON
jag håller med, du kör på helrätt stil. Mat är gott, livet ska levas! ;) Låter som en helmysig kväll! :)

Postat av: sofia
Nej de låter inte så äckligt. Fin blogg och trevlig helg:)

Tack för att det finns "normala"(så dåligt ord)tjejer därute. Livet är till för att levas.

Hjälp! Min katt har blivit galen?! Hon går runt och skriker/jamar, klöser på min musmatta och försöker ta sig in i mina garderober. Är detta ett normalt beteende? Jag tvivlar på det.

Well, sängen nu kanske?

Frosseri

Har precis stuvat ner en massa tacos i min lilla mage, nu snart blir det Indiana Jones på kanal 5 och en Marabou Daim. Tycker ni att jag är äcklig nu? Som bara skriver om mat och godis, well någon måste göra det också. Istället för; dagens outfit, såhär tränade jag idag, dagens shopping, idag åt jag inte. Osv i all oändlighet(finns oändligheten?).

Någon måste iallafall försöka vara annorlunda, iallafall lite. Om jag lyckas? Who knows liksom.
Alla ni som läser detta, trevlig fredagskväll!

Är man en upptagen kvinna, så är man.

Och då har man kanske inte alltid tid att skriva här, kanske? Sitter just nu dock och gör ingenting någonting men whatever. Väntar mest på att övriga familjemedlemmar ska bestämma sig om de vill vara med och beställa kläder ifrån H&M eller inte, storpaket is the shit. Det är också mer miljövänligt. Jag själv hittade två bikinisar som jag vill köpa, synd bara att man fortfarande inte kommit i form för Beach 2008. Synd bara att det inte verkar bli någon Beach 2008. Vädret, usch.

Nej tacka vet jag Thailand <3
Haha snygg bild va? xD

So, whats the point?

Alltså, jag har fått en hel del Facebook inbjudningar till min mejl så idag tänkte jag lite snabbt titta upp vad tusan det där är för något. Fy tusan vad tråkigt det ser ut, världens fulaste layout or what? Nej, usch ingenting för mig. Alla bara tävlar om vem som har mest friends osv. Skit tråkigt, och jäklans ytligt.

Fasiken, nu har Simon också fått feber. Hoppas inte jag står på tur. Jag har inte råd att vara sjuk, så är det bara. Well, måste sminka mig nu, ska snart till jobbet.

Godnatt

och sov gott hälsar en trött och frusen tjej. Nu ska hon krypa ner i en varm och mjuk säng bredvid en varm och mjuk pojke. <3

I can see in the dark

Men hej, dagen vart inte så illa ändå. Blev mycket slöhängande och bara väntan, men sådant får man väl räkna med ibland. Vi kom ganska nyss hem, kikade på GG i sängen tillsammans med mellis direkt bara. Fruktansvärt mysigt. Usch, jag vet inte vad det är för fel på mig men de senaste dagarna har jag vart jättetrött. Jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag känner mig så hängig, ska nog försöka få med mig Simon ut på promenad nu. Då kanske jag piggnar till.

Just nu vill jag så jäklans gärna tatuera mig. Jag har ett motiv som jag bara älskar. Jag vet bara inte vart man ska göra det.

Kiss & Tell

Doh, jag hade dukat upp dunderfrukost och skulle mysa med den till GG avsnitt 11. Men insåg sedan att knäckebröd, musli och engelsk serie utan någon form utav text inte är en bra kombo. Om man inte vill ha ljudet på sprängarnivå dvs. Och det vill man inte. Faaan, snart måste jag gå till bussen. Jag.vill.inte. Inte nog med att jag hålan jag måste till skrämmer mig, doktorer är ingen favvo heller. Fasiken min första lediga dag på länge kanske kommer bli skit? Well, det får vi se. Ska fortsätta sminkingen nu.

Byes!

Idag är det onsdag

Jag är ledig, och kommer knappt få vara hemma. Usch för bussar och usch för annat skit som kommer i vägen. Jag ska iväg till doktorn idag, för att få mitt ivaliditetsintyg påskrivet. Så tack vare att bussarna går så ofta så kommer jag få sitta på Simons skola två timmar och vänta innan min tid, samt två timmar efter. Roligt värre? Gah. Och säg inte att det hade varit bättre om jag haft körkort, det finns fortfarande ingen bil att köra i.

Det är också idag det gäller, angående min försäkring. Om jag får ut några slantar eller inte, hope so! Nej alltså nu borde jag verkligen äta frukost, och sen verkligen sminka mig. Såhär kan jag inte se ut. Det är föressten svinkallt ute idag, typ fyra grader eller något. Pissväder.

Ännu en random som lagt till mig på msn



Behöver jag säga att han inte sade någonting mer sen, och att jag blockade honom? Lev i nuet för tusan. Det värsta som finns är "gamla" människor som tror att de är coola och unga. GAH!

Morning

Jag slet mig ifrån övriga aktiviteter bara för att slänga in några ord här, det ni. Jag sitter här och sträcker på mig och känner mig allmänt stel, mor är förkyld med 40graders feber. Undras om det kanske smittat av sig, well i vilket fall kan jag inte bli sjuk förrän på fredag eftersom det är då jag är ledig. Då har jag typ jobbat i en veckas tid, bara onsdag jag inte jobbar men då ska jag iväg typ hela dagen så det känns inte som ledighet. Mer om det imorgon.


Här har ni föressten världens godaste pålägg, utan dessa stannar världen. Eller rättare sagt, utan dessa kan jag inte äta frukost. Smaskade nyss i mig mackor med detta på, mumma!

Nej nu borde jag verkligen duscha, ska jobba ikväll så. Eller ja, i eftermiddag rättare sagt.

Maten dödar dig, långsamt

image88

Nu får vi alltså inte länge äta någon brun mat, eftersom vi då åldras i förtid. Ingen Coca-Cola, inget knäckebröd, ingen choklad(!). You get it, bara jag som tänker skita totalt i denna uppmaning? Har de där forskarna ingenting bättre för sig än att försöka komma fram till vad som är dåligt att äta? Kanske, I dunno, göra någonting åt det istället!? Hah!

Kom föressten precis hem ifrån jobbet, gissa vad jag fick göra idag? Dammsuga alla kassor, det ni. Ni som trodde att mitt jobb var en dans på rosor hade alltså fel, även jag får lov att slita för lönen. Nej, nu ska jag möta Simon vid bussen. Just det, ikväll kommer ett medium hit föressten. Hon ska kolla upp om vi är ensamma eller inte i huset, spännande. ^^

Lycka

Kommentar av: Ella
hej hopp: ) För det första så måste jag säga att jag verkligen håller med, vissa personer känns som att de måste försöka visa att de har det så mycket bättre än alla andra, för att må bra själva. Vilket de antagligen inte alls gör! Blah för det. Och för det andra så måste jag säga att jag verkligen gillar sättet du skriver på nu! Har alltid läst och verkligen gillat din blogg (as you know), och nu känns det som att du skriver ännu mer rakt ur hjärtat eller hur man ska säga. No matter om du är förbannad, lycklig eller förvirrad - texten känns äkta rakt igenom! Stor kram från en bloggarvän : )

Nu vart jag så förbannat glad så jag tror jag börjar gråta, ja det glänste nog till lite i ögat där. Omg, tack snälla Ella. Du gjorde verkligen min dag. <3

Lyckan är enbart din egen

Alltså, vad fasiken är det med människor egentligen? Måste alla vara så jävlans bäst hela tiden? Liksom "min pappa är rikare än din, mitt jobb är bättre än ditt, min pojkvän är bättre än din, vi har en större/nyare bil, jag har mer i lön, mina kompisar är mycket bättre".

Det är väl klart som fan att man tycker det! Jag tycker självklart min pojkvän är bättre än din, man jag tar inte upp det som diskussionsämne och inte heller skryter jag om det. Fattar ni vad jag menar? Vissa måste alltid bre på så in i helskotta, får det er att må bättre eller vaddå? Känns det bättre om ni kan prata lite extra om den där nya bilen eran pappa köpte? Doh, jag är så fucking irriterad på alla som tror att sådant där betyder någonting. När det inte gör det. Ett skitbra jobb att skryta om köper dig inte en plats in i himmelen, typ.

Det enda som verkligen betyder någonting är att man själv är nöjd och lycklig, inte att andra ska tro att man är det!


Nu har jag äntligen kommit hem

ifrån jobbet that is. Doh, att man kan bli så trött på bara några timmar. Vissa kunder suger verkligen musten ur en. Jag har föressten en liten uppmaning, snälla rara söta mammor torka näsan på era barn. Det fan vidrigaste äckligaste som finns är ungar med en massa jävla snor som rinner, jag spyr. Det är inte okey, aldrig någonsin. Hur fasiken ska de själva kunna lära sig om ingen annan gör det? Gah, ursäkta mig men det är förbannat äckligt.

Nu till någonting roligare, vi tog hem vår häst till gården idag! Hon fick gå i en liten hage och smaska gräs, trivdes gjorde hon också. Så framöver kommer hon antagligen få vara här över helgerna, mysigt. Det kanske kommer lite bilder på henne senare, jag sitter liksom på fel dator nu.

Nej, nu ska jag sluta skriva skit här. Byes.

Rubriken ska vara här

Alltså idag var fan inte en bra dag, därför har jag inte orkat blogga. Men ska jag vara ärlig har jag väl inte precis haft tid heller, liksom det var först nu jag satte mig vid datorn. Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så jävlans emo. Doh, tyck synd om mig? Nej allvarligt talat, jag är bara äckligt förvirrad. Över allting egentligen, jag kan inte riktigt ta in alla intryck runtomkring mig. Allting liksom bara kraschlandar på mig.

Det finns någonting jag verkligen vill göra, någonting annat jag verkligen vill ha, ett tredje jag fucking gärna vill känna. Men, jag antar att allting tar sin tid. Nu kommer jag sitta kvar här framför datorn ett tag och bara avreagera mig och njuta, yes de två känslorna kan gå hand i hand.

So long motherfuckers!

Fredagkväll

Är det nu ja. Om ni inte hade märkt det redan, kanske? Haha. Jag kom alldeles ganska nyss hem ifrån jobbet, har hunnit mumsa lite pizza och kikat lite på TV också. Har också hunnit klippa ner naglarna, och det vart för mycket på en tumnagel. Så nu känns det som om jag kommer få nageltrång eller något, attans också! Argh.

Alltså jag kan erkänna jag med att det faktiskt är sommar ute nu, men fortfarande är det ju inte riktigt varmt. Jag menar, handla mat i bikini? Kom igen, så fort det är plus 15 grader i detta land så tar alla på sig tinimini shorts och små urringade linnen. Brudar, fryser ni inte? Okey jag hade t-shirt på mig idag, men till jeans och sneakers. Det finns fortfarande en kylig underton i luften, eller vad man nu fint ska kalla det. Med andra ord, blir ni inte typ förkylda nu?

Well, nu har jag annat för mig. Och sedan ska jag väl sova. Imorgon blir det jobba för hela slanten. Cya!


Hola!

Ja, nu kan man ju byta språk också efter det redan är medelhavsvärme här uppe. Eller nehej, inte det? Well "Hej!" då. Jag har setat utomhus större delen utav dagen och bara gjort ingenting, eller jo jag har läst såklart. Snart ska jag iväg och jobba, eller snart och snart, klockan halv fyra ska jag åka. Och vet ni? Idag har jag ingen ångest över att gå till jobbet, och allt efter ett samtal jag gjorde igår. Jag vill inte säga för mycket om det inte blir någonting, men det är mycket möjligt att jag till sommaren har bytt jobb. Det ni^^. Men jag säger då det, kontakter är allt.

Föressten, min pojkvän är bäst i världen. Idag kom han hem med en ros till mig, bara sådär. Attans det här är äkta kärlek det vet jag, vi har redan bestämt att vi ska vara tillsammans för alltid. <3

Sommarvärme

Jag satte mig ute i solen med min frukost och en Illustrerad Vetenskap, attans vad mysigt det var! Stora solglasögon behövdes också eftersom solen var så stark, och jag glömde inte solskyddsfaktorn. Allvarligt så tror jag på att alltid smörja in ansiktet med skydd, jag vill inte bli rynkig i förtid. Huvvah! (vilket jäklans uttryck föressten^^)                

Föressten så läste jag en ganska uppskakande(enligt mig)sak i tidningen, inte nog med att vi människor skräpar ner och förstår vår jord. Nu gör vi det med rymden också! Miljoner ton skräp flyger omkring därute, efter alla rymdfärjor, satelliter och liknande. Ganska hemskt eller hur? Liksom, måste man göra såhär? Åh suck, vad kan jag göra åt saken egentligen? Well well.

Hittade en bild på mig själv föressten som jag gillar, haha vad tycks? ;D
image87

 

Godmorgon igen då!

Det känns som om alla mina inlägg börjar med det ordet, haha. Shiet vilket fint väder det är idag, familjen hade tillochmed lämnat ytterdörren öppen när de åkte imorse. Så varmt är det! Termometern visar på 17grader(i skuggan, 21 i solen men det räknas väl inte)och klockan är inte ens nio. Jag tycker vi kan säga att det är sommar nu. Halleluljah.

(Igår myste jag, Simon och Bellan med en varsin Ben&Jerry´s och tittade på Landet För Längsedan 3. Så mogna är vi, haha. Nejdå, det är väl egentligen ganska moget att erkänna att man är omogen?)

Attans, det går inte att infoga en enda bild till inlägget. Det kommer upp felmedellanden. Bara jag som har det problemet? Well, kan väl lägga upp några senare då. Nu ska jag ut i solen!



Godkväll

Idag har jag inte bloggat på hela dagen, var ganska skönt ändå att inte sitta vid datorn. So, vad har jag då gjort? Blonderat utväxten hos min frissa till och börja med, attans vad snyggt håret blev sen. Så fräscht.

På eftermiddagen satt jag, Simon och Bellan runt köksbordet och hängde. Vi hade så förbannat tråkigt. Alla ville åka någonstans men vi visste inte vart, och ingen hade några pengar och jag var förbannat sugen på en Ben&Jerry´s. Plånboken gapade dock relativt tom och allt kändes ganska tråkigt. Då kom jag på att jag hade ett gammalt konto på Swedbank med pengar på, så vi hoppade in i bilen drog till stan där jag stängde kontot och sen åkte vi in till Ica Maxi och handlade glass för alla pengar. Så kan man också göra.

Måste föressten dela med mig utav en besökare jag hade utanför mitt fönster/dörr.

Bilderna är ganska kassa eftersom jag fick lov att ha full zoom, men ändå. :)

Nu är det dags för kvällsmat! Vi ska grilla, så förbaskat gott. <3

Titta vad som kom på posten

Gratis grejerna ifrån LDB. Återstår väl nu att se då om de håller måttet, eller inte. ^^



I wish I was a mermaid

I wish I was a mermaid and was friends with all the fish,
a shiny tail and seashells, that would be my wish.

Någon som känner till denna dikt? En utav de finaste i tv-historien om du frågar mig.
Nope, nu ska jag och Simon hugga in på äppelpaj som min mamma bakat. Det kan jag behöver efter en ansträngande dag på jobbet.

Sov gott!



Man skulle ha varit en katt


Detta är vår minsting, som ligger och solar på min matta. Hur bra kan man ha det egentligen? Man behöver inte bekymmra sig om pengar, mat, husrum, framtiden osv. om man är katt. Man kan bara njuta utav livet, det skulle vara någonting va? ^^



Detta gjorde ett intryck på mig

Jag stängde av datorn ett tag och tog med mig boken jag läser(A Hero With A Thousand Faces)ut där jag satte mig på soffan och läste lite, jag måste dock ha sett ganska rolig ut i mina mysbyxor, Simons munkjacka och stora solisar. Well, thats not the point. Jag läste någonting sjukt intressant som jag ville dela med mig utav. Det är en kvinna som berättar om en dröm som hon haft, håll ut och läs detta.

"I was walking alone around the upper end of a large city, through slummy, muddy streets lined with hard little houses. I did not know where I was, but liked the exploring. I chose one street which was terribly muddy and led across what must have been an open sewer. I followed along between rows of shanties and then discovered a little river flowing between me and some high, firm ground where there was a paved street. This was a nice, perfectly clear river, flowing over grass. I could see the grass moving under the water. There was no way to cross, so I went to a little house and asked for a boat. A man there said of course he could help me cross. He brought out a small wooden box which he put on the edge of the river and I saw at once that with this box I could easily jump across. I knew all danger was over and I wanted to reward the man richly."

"Perhaps some of us have to go through dark and devious ways before we can find the river of peace or the highroad to the soul´s destination."

Second Breakfast

image72

Är någonting jag försöker äta när jag är hemma på förmiddagarna, jag är så sjukt dålig med frukosten ibland så det är lika bra att äta en till. Frukosten är dagens viktigaste mål. Jag är en moraltant ibland jag vet.

Btw, jag tror jag nyss insåg att jag borde ha fått en lönehöjning när jag fyllde 20. Hm, vi får väl se när lönepappererna kommer hem på posten i slutet på denna månad. Spännande.

Kan.Inte.Sluta.Lyssna

I love this



Onsdag

Yes mitten på veckan, lillördag och allt det där. Gick upp med Simon idag eftersom han ska till skolan dvs. klockan sju, jag vet att om jag inte går upp med honom och sitter med honom och äter frukost så äter han ingenting alls and that breaks my heart. Vad gör det mig till egentligen? Är jag alldeles för omtänksam? Är jag patetisk? I dunno.

Idag börjar alltså min jobbvecka igen, gaha! Jag har ångest som en jäklans gnu(om de kan känna sådant?). Dock börjar jag inte förrän klockan fyra, så jag har hela dagen på mig hemma först.

Well, nu ska jag bädda sängen och vinka av Simon(tihi, hemmafru maybe?). Cya!

Kan drömmar slå in?

Jag har precis skrivit ihop en jobbansökan, shiet vad jobbigt det kan vara. Allvarligt talat så tar det verkligen på krafterna, det känns liksom som om man tömmer allting som finns i hjärnan. Bara för att det ska bli så bra som möjligt. Kommer jag någonsin få ett jobb jag trivs med? Just nu är jag inte vidare positiv med den tanken, men hey jag är fortfarande ung. Någon gång ska väl jag bli nöjd också. Eller?

En utav mina drömmar är att på något vis få en jäklans massa pengar, och sedan aldrig mer behöva jobba igen i hela mitt liv. Om det inte då är någonting jag trivs med.

Keep on dreaming.



Urspårning?

Jag sitter och slötittar lite på Ugly Betty, alltså blir det inte bara mer och mer överdrivet? Många tycker ju att Desperate Housewives totalt spårat ur, men inte mer än Betty isåfall om du frågar mig. Jag menar det är helt enkelt bara, alldeles för mycket utav allting. Sure, det kan vara underhållande ibland men för det mesta bara överdrivet.

Nej, sådant där är ingenting för mig. Allvarligt talat så är Desperate min favoritserie just nu, självklart håller jag med om att den ofta är sjukt överdriven men samtidigt får den mig alltid att le stort över hur galna de där brudarna på Wisteria Lane är. Där skulle man vilja bo eller hur? (Fast ännu mer Newport Bay.)

Nu ska jag koka mig lite te innan Desperate börjar på tv.
So long fuckers!

Äntligen!

Så har jag internet igen! Det tog ett tag, haha. Men nu är jag back in buissnes igen, loveli. Idag har vi som sagt bara pulat med datorerna(eller ja Simons detvillsäga)och typ plockat hemma. Det var/är min sista lediga dag idag, imorgon börjar jag arbeta igen. Suck, det känns ganska värdelöst. Dock ska jag väl fortsätta med mitt jobbsökande.

Föressten! Simon ska på anställningsintervju! Attans vad stolt jag är. :D

Jag måste bara säga

"fasiken, jag tror jag måste måla om naglarna".

image71
(händerna är helt dammiga utav allt slipande,
därav vitheten^^)

Nu ska Simon formatera om sin dator, så under tiden ska allting viktigt ligga på min istället. Hoppas den klarar av det. Haha nejdå, det ska då inte vara något problem. Men jag kommer väl inte att kunna sitta här så mycket, jag får väl, I dunno dricka O´boy istället.

OH NOES O`BOYEN ÄR SLUT! Vad ska jag göra nu?

Idag har jag

bara varit utomhus! Iallafall änsålänge, eller alltså ja datorn står ju inne så jag är väl inne nu xD. Jag och Simon har slipat och målat utav bara den, Simon har väl slipat mest och jag målat. Trappan till min dörr är klar nu, sista lagret färg ska få torka bara. Sen håller vi på med en typ soffa som ska stå utanför dörren, vi ska måla om den i samma färg som trappen så den kräver en anings arbete den med.
Doh, jag är helt slut i mina armar.

Well, ska ut till Simon nu igen! Byes <3

Mina bloggfavoriter

Jag tänkte att jag skulle härma många utav er andra och lista mina bloggfavoriter, alltså de bloggar jag besöker dagligen. Listan är utan inbördes ordning.

  • Perez Hilton - Cmon, detta måste väl vara världens bästa blogg ever? Finns det någon här som inte läser denna? Börja nu! Skvaller om de största kändisarna.
  • EllaBella - Brud som bor i Paris och bloggar om livet där, en gammal VR-bloggare precis som jag. :)
  • Fanny - Liten tjej med en fin blogg, alltid roligt att läsa.
  • Linn Löwes - Självklart! Denna tjej vet vad som menas med glamm och gloss.
  • G For Gossip! - Senaste skvallret om sveriges största bloggar.
Well, thats that. Kanske missade någon nu, isåfall fixar jag till det senare. ;)
Nu ska jag ut i den soliga grönskan och hänga tvätt! Yes, äntligen är hängatvättutomhussäsongen här.

Titta vilka fina armband

som jag hittade på Cocoo.se. Finns i en massa olika färger med flera olika budskap. Dessa två är mina favoriter.


Idag har jag

bara varit utomhus. Krattat löv, ätit glass i solen, myst med katterna, myst ännu mer med Simon. Well, you get it.



Bilderna är på min älskade katt Doris och på vitsippor, fint va? Doris är för övrigt min bebis, hon sover med mig om nätterna och följer mig vart jag än går. En katts tillgivenhet är någonting man verkligen förtjänar och ska ta tillvara på, då de är det enda husdjuret som själva kan bestämma vad de ska göra och vart de ska bo.

Nu ska vi äta, grillat! Mums.

Glasstipset!

Jag älskar att tipsa om saker här i bloggen, och nu tänkte jag rekommendera en ny glassmak ifrån älskade Ben&Jerry. Chunky Monkey heter den, och det är bananglass blandat med valnötter och chokladbitar. Och det bästa? Den är fairtrade märkt!

image65

Rise and shine!

Eller "Rise in China" som Simon trodde jag sade först, haha. Det är ganska skönt att vakna tidigt om man lade sig sent, vaknade runt nio idag och vi gick väl kanske och lade oss runt ett/halv två. Klockan tolv igår kväll fick vi för oss att vi skulle titta på film, så jag, Simon och Bellan slog på Land Before Time(Landet För Längesedan). Den första filmen tittade vi på, snacka om nostalgi! Ja det är en barnfilm, ja den är supergammal, ja den är tecknad men det var en utav mina favoritfilmer när jag var liten.

Frukostdags nu! :)

Idag har vi

snickrat(mest Simon okey dåxD)en trapp till min egna veranda dörr, och fixat iordning marsvinens hus. De har tuggat sönder trapporna så vi tog helt enkelt bort dem istället.



Trappen ska målas senare också, så blir det lite snyggare. Nu ska vi käka taco-paj och en massa nacho chips.!

Säljes

Här har ni den här iallafall, haha visst är den snygg? xD



Goodmorning

Jag vaknade inte förrän nu, klockan elva! Känner mig lite onyttig och onödig. Är hela dagen bortsovd nu? Haha, antar att den inte är det men jag kan få den känslan om jag sover "för länge". Och idag är det alltså den tredje maj, och sommaren har fortfarande inte infunnit sig. Jag trodde att när maj kom så skulle det bli sommar, eller iallafall börja bli sommar. Men som det ser ut nu så var april bättre, de sista dagarna i april var ju underbara med superskönt väder! Och nu är det bara regn, mulet och regn. Gah, fatta tråkigt.

Well, vi ska nog äta frukost nu. :)

Det är någonting visst med gammla filmer

Nu snart ska vi nog krypa till kojs, I know jag har varit dålig på att uppdatera idag(fick den känslan iaf)men det har funnits så mycket annat att göra. Middagens hos Simons mor var supertrevlig, god mat och all sånt där. Får gärna göras oftare. :)
När vi kom hem svidade vi om till myskläder och satte oss i soffan och tittade på Indiana Jones som gick på tv. Alltså, det är verkligen någonting speciellt med gamla filmer. Allting som ska verka vara så allvarligt och spännande blir bara så humoristiskt. Alla överdrivna skrik, blod som sprutar åt alla håll och kanter, byggnader som bara rasar sådär och vissa saker som bara är sådär självklara. Jag menar, självklart satt just den stenen på pyramiden löst så han kunde knuffa bort den och komma ut. Sure, den där hästen bara stod där och väntade på honom. Ni förstår vad jag menar? That my friends is humor. Samtidigt sitter man också och småfnissar åt att när filmen hade premiär så var den säkert barnförbjuden, och alla tyckte den var skitläskig. Tänk vad allting förändras, intressant att tänka på ibland.

Nope! Inget mera löst prat. Sängen nu I guess, sov så gott!

Sådär, hemma igen

Jag och Simon har dragit land och rike(nästan då)runt och inhandlat en massa kraffs, bra att ha saker. Massa mat till marsvinen plus en massa annat som vi bara måste köpa. Sånt är livet. ^^
Sen tog det flera timmar att städa ur hans garderob. Vi har slängt, skänkt iväg och hittat en massa grejer som vi trodde försvunnit. Samma med mina garderober också, så nu jäklans är det rent och välstädat! Iallafall för stunden och iallafall bland mina grejer, återstår att se hur länge Simon kan hålla ordning. ;)
Nej då, det gör jag åt honom.

Nu ska vi iväg på middag hos hans mor. Ha en bra kväll!

Modelljobb = klart för idag

Haha nej jag jävlas med er, eller ja lite iallafall. Simon plåtade mig i lite kläder som jag ska sälja, så det är vad vi gjort nu på förmiddagen. Det ser så himlans mycket bättre ut om kläderna sitter på när man ska plåta dem och sedan lägga ut dem på någon säljsida, ja. Men annonsen har inte kommit upp än så.

Här har ni föressten en trailer till Vantage Point, ja jag blev verkligen imponerad utav den filmen.
Enjoy the show.



Filmtipset!

Igår myste vi ner oss i soffan med godis och choklad och tittade på Vantage Point med bla. Matthew Fox. Wow vilken jäklans bra film! Den var verkligen över förväntan, jag hade trott att det skulle vara en vanlig "nu räddar vi presidenten och därmed hela världen och blir hjältar"- film. Men det var den inte alls må jag lova.

Verkligen en sevärd film, så se den!
Nu ska jag agera modell och Simon fotograf, haha. Cya!

Idag har jag

bakat! De bönade och bad efter kakor, så det blev chokladdrömmar. Otroligt goda.


Ouch

Postat av Linn:
Haha söt rubrik! antar att de slant dit ett T förmycket? :)

Kan man kanska säga va? xD
Oops.

Grattis är gott!

Klicka på den här länken och du kan beställa hem helt gratis produkter ifrån LDB. Okey, det är småförpackningar men ändå. Lyx! :)

image58

Morning!

Är jag den enda som är vaken vid den här tiden på morgonen, dagen efter sista april? Hmhm, tål att tänkas på. Och tbh, jag vaknade för en timme sedan. Är man vuxen så är man. Eller någonting sådant.
Btw! Nu är det ju maj! För i helskotta, sommar nu vavava? Eller, tittar jag ut igenom fönstret ser jag regn. Well, sommar snart kanske? Kanske lite?



Såhär såg gårdagens brasa ut. Nu ska jag käka frukost.

RSS 2.0