NEW YORK INK

En dag när vi promenerade i SoHo, NY, så sa Simon att han visste vart inspelningen utav New York INK höll hus, ni vet spin offen till Miami INK och Ami James nya studio. Vi hamnade iallafall på Wooster ST (studion heter Wooster Street Social Club så det var inte så svårt att hitta, haha) och alla började att kolla sig omkring för att se om vi känner igen någonting ifrån serien då Simon säger "- därborta tror jag det är". Haha och vem står på trappen om inte Mr Ami James himself? Haha han såg skitsur ut som vanligt och kilade snabbt in i studion, trodde väl vi var jobbiga fans? Haha. Men Simon ville gärna in i studion och kika och eftersom de höll på med inspelningen utav season 2 just då fick vi fylla i papper och bli fotade för att få komma in.
Så jag, Simon & Gabriella var med på inspelningen utav ett avsnitt till season 2 ; ) Tror knappast någonting kommer med på tv dock.
Vi gick mest runt och kikade, kände oss coola men i vägen. Haha.

Simon, jag & Gabriella fyller i papper för att få komma in på inspelningen, till vänster sitter recceptionisten som också är med i serien

Kommentarer
Postat av: Lili

Sv: Åh, tack och tack du! :)

2011-12-19 @ 14:40:16
URL: http://thelandofhearts.blogg.se/

Skriv något sött plx :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0