SHOPPING

Spenderade mina sista slantar innan lön på en ny träningsbh, en ihopvikbar(!!) vattenflaska att ha i väskan och en tidning. Haha tidningen köpte jag mest eftersom min favvo Candice är på omslaget :´)

CHANGING LIFESTYLE





Det kanske märks, men jag har knappt lust/inspo/tid till en blogg längre. Enda stället jag kan hittas på atm är väl typ tumblr :´) FB har jag endast för att hålla koll på band & musik, så är inte direkt social där heller. Anyways, det kanske ändras snart för det känns som om man aldrig vet här i livet. Haha. Djupt. Ska snart ut på en joggingvända och sen hoppas jag på att solen känner för att komma fram så jag kan lägga mig på balkongen och bättra på brännan. :´)

TIPS



Var sjukt godissugen igårkväll, verkligen sådär så jag klättrade på väggarna. Haha. Så jag hällde upp frysta hallon och toppade med turkisk yoghurt, supergott! :´)

12KM



Vinnarbilden som babe tog på mig efter att vi klarat 12km på en bergsvandringsled, haha fy fan snacka terränglöpning. Men skönt var det :´) Nu ska jag duscha och sen typ dö i soffan med cola light (som man får drick enligt min detox, haha annars går jag under).

BANDSINTOWN




sjukt lycklig tjej :´)

GET A RUNWAY BODY


TODAY



PURE



Detox téet jag kör med nu, min favorit var tyvärr slut men den här smakar typ likadant :) Ska alltså hjälpa till med utrensning + få fart på förbränningen. Kan drickas hur många gånger som helst under dagen och smakar lakrits och kanel typ, jag tycker den är jättegod :´)

DETOX



Startar min detox NU och kör i tio dagar framåt (sen är det syrrans studentfest ;´p), så fram till den 15/6 med andra ord. Ingen alkohol, inget onödigt socker, massa citronvatten, grönsaker, frukt och bär + detox te & träning minst fem dagar i veckan!

HELGEN



Fick efter mycket letande inte bara tag på en utan två stycken starbucks kaffe, nom nom! <3

INSPO: ASHLEY



FREDAG

Godare godis finns inte? :')

 


RSS 2.0