This is life

It's the fame, it's the drugs
It's the social circle that you're not part of
It's the fear It's everybody else, it can't be me

Det är härligt att se att ni läser fast jag inte orkar skriva nuförtiden, creed!
Jag kommer dock tillbaka, det gör jag alltid. ;)


Battle Of One

Är precis hemkommen ifrån en supermysig mini-fisketur med Simon. Qualitytime my friends, qualitytime. Nu ska vi äta kvällsmat och titta på fotboll, och sen ja sova kanske. Vi ska upp tidigt imorgonbitti för att åka iväg med Billy igen, förhoppningsvis blir det sista gången på ett tag nu. Det börjar faktiskt att ta på en, och speciellt på min älskling. Usch, jag hoppas verkligen att det blir bra nu.



Jag vart föressten så chockad utav denna upplevelse så jag fick lov att ta ett kort på den, jag hade slängt kläderna på golvet. Jag. Har nog aldrig hänt förut, någonsin.

Onsdag 17/6

Idag forsatte vi med vårat "ack vi är sådana duktiga ungdomar" stuk, vi drog in till stan och handlade lite kraffs som behövs till på fredag, midsommar! För då blir det fest här hemma på gården, kan bli riktigt skoj. Hoppas bara vädret skärper till sig.

Faaan! Nej nu klarar jag inte mer, jag kan inte skriva mer sry. Har fått tre myggbett på två minuter, skriver klart senare.. iihhh!

We won´t crash into OBLIVION

Igår fick jag åka skylift det fick inte du, nananana. Haha, det var faktiskt riktigt roligt. Pappa hade tagit hem en för att måla om garaget typ + att han och Simon lade om taket. Man kunde åka hela 13 meter upp! Men självklart vägrade jag, kanske kom upp 10 meter eller så innan jag fick spindel(som jag sade när jag var liten). Utsikten var fantastisk.



Btw, de senaste dagarna har jag börjat småsnegla lite på fotbollen på tv. Jag. Ni anar inte vilken världsensation det här är, i vanliga fall hatar jag fotboll. Tycker typ att det är den tråkigaste sporten som finns(efter handboll). Oh well, det kanske bara är för att det är EM, antagligen.

We will never fade away

Jag är så trött på det här vädret, det bara regnar och regnar och regnar. Skittrist.
Well, vad har jag gjort idag då? Varit en snäll dotter som vanligt ofc. Jag och Simon har kört gamla tidningar, kartonger, glasflaskor och pantflaskor. Allting slängdes i rätt containrar såklart.

Mitt bloggande kommer vara lite halvkasst ett tag framöver btw, min nacke skriker. Inte på riktigt alltså men det gör riktigt ont. Kan det vara vädret som försämrar? Tänk om man hade ett svar på det, eller på allting för den delen.

Fan.

Jag är så jävla trött på att vara ensam, hela jävla tiden.

En svensk film, någon?

Nu säger de att vi ska kolla på Arn ikväll, ni vet den där filmen om en riddare. Jag grisar hellre ner mig i sängen framför CSI:NY klockan 22:50 och sedan Criminal Minds direkt efter. Svenska filmer suger. Och det finns mer än en anledning till varför jag tycker så; kassa skådespelare, fult språk man inte kan utrycka sig på och sen det sista, råheten(eller vad det heter?). Alla svenska filmer är så råa, kalla och jävliga och en massa sex, snusk och typ döda kroppar utan ben. Nej blä. Tacka vetjag glaumoriserade Hollywood produktioner.

Kvällens sällskap?

Jag tog mig i kragen..

..och städade rummet. Najs. Nu ska jag dricka kaffe och läsa bok. <3


Godnatt!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen med Simon, titta på tv och bara ha det bra. Jag tänker beodra lite massage också, axeln blir bara värre och värre. Om han vägrar så tvingar jag honom, moahaha!

Btw, attans att Sverige förlorade emot Spanien. Men det är vad det är, nu hoppas vi på nya tag emot Ryssland på onsdag.



Bjuder på åter en bild ifrån Kolmården, de megastora "marsvinen" heter Kapybara och är släkt med; just det, marsvinen! De andra sakerna i hörnet heter Maror, och är typ.. harar? Haha jag vet inte.

Jag måste bara få säga

Attans vilken grym klocka jag hittade, på bettiesgalleria.com
Bara 199kr!




Saturday

Var nyss in med mor på stan, hon skulle ha kläder till världens bröllop som hon ska på i augusti. Nästan statsministerbröllop, haha nästan that is. Hon hittade skitsnygga grejer iallafall, och jag världens snyggaste kjol så vi är nöjda och belåtna båda två. Kjolen har jag inte fått än men jag kanske lägger upp bilder på den då, det är en midjehög jeanskjol. Riktigt sexy.

Nu sitter mamma och Bellan och lyssnar på Celine Dions "My heart will go on" och gråter, haha. Well, vi ska åka till farmor och farfar åter igen och äta resterna från igår. Och jag är hungrig som en varg!

Fredagkväll

Hemkommen ifrån födelsedagskalaset, och nu är jag mätt och belåten kan jag lova. Kan det vara så att min farfar är typ bäst på att laga mat? Det tror jag nog.

Well, jag ska stänga av datorn nu. Högerarmen/axeln tar livet av mig, fallolyckor ifrån häst är ingenting jag rekommenderar. Usch. Nej, jag ska försöka slita Simon ifrån hans dator så vi kan hitta på någonting.

Hoppas ni får/haft en trevlig fredagskväll!
:)

Fredag den 13/6

Usch, vilket tråkigt väder det är idag. Ibland regnar det, annars så blåser det. Blehe, vart tog sommaren vägen? För tillfället myser jag i kökssoffan med kaffe, lösgodis och världens intressantaste bok(?). Sjukt mysigt. Ikväll ska vi iväg på middag, min farfar fyller 65. Jag förväntar mig en massa god mat, hihi.

Well, boken väntar. Den är så intressant så jag knappt kan slita mig för att blogga, det ni.
Btw, idag är det fredagen den 13. Otursdag?

Himmelen på jorden?

Idag när jag skulle åka till jobbet så rotade jag fram ett par jeans jag inte använt på ett tag eftersom de varit trasiga, nu är de lagade, och när jag drog på mig dem så slogs jag utav tanken "hey jäklans vad tajt de sitter, hrms kanske en eller två ben&jerrys för mycket på sistonde?". Hela vägen in till jobbet satt jag i princip och skruvade på mig, jag tyckte de bara vart mindre och mindre. Så när jag väl är framme så svidar jag lite snabbt om till jobbarkläder och upptäcker att byxorna sitter skittajt! Och de gjorde de inte sist jag jobbade, för två dagar sen.

Så antagligen har jag nog inte ätit för många Ben&Jerry´s ändå, jag är nog bara vattenfylld. Haha, you know. Phew säger jag bara, vart nästan orolig ett tag där. Helvetet vore väl ändå att behöva gå på en diet och inte kunna äta denna gudomliga glass!


The shit

Smycken med budskap is the shit. Kolla in detta halsband ifrån Cocoo.se, det kostar ynka 95 pix. Och behöver jag säga att det finns i en massa andra färger också? Nope, just det.



Nu ska jag bättra på sminkningen och sedan laga mat, nudlar maybe? Sedan ska jag kila till jobbet, det känns fortfarande lika värdelöst. Well, thats life.

Torsdagen den 12/6

Godmorgon alla sjusovare!
Har ni precis vaknat borde ni typ, skämmas eller något. Aldrig hört uttrycket Morgonstund har guld i mund(och yes det stavas så, gammelsvenska)? Okey, jag skojar bara. Ioförsig så knatade jag upp 07:40 imorse, men det kan ha att göra med att jag hade en tid hos distriktan för att ta en spruta. Sedan så har jag också badat marsvinen och städat och plockat med deras bur, vi plockade världens gren ifrån äppelträdet så det ser ut som värsta djungeln därinne nu!

Appropå djungel, jag har kanske inte sagt att vi var till Kolmården i måndags? Det var iallafall underbart! Superfint väder, glada och pigga djur och bäst utav allt, världens bästa sällskap.

Titta bara på hur surikaten ligger, haha vilka söta små krabater det är. Och appropå tigrar, jag kom på att jag inte behöver anmäla mig som Tigerfadder på WWF just nu. Jag är faktiskt tigermamma igenom Stiftelsen Kolmården där jag betalar ett månadsbelopp via min mobilräkning. Smart va?
 

Oh well,

nu ska jag synda!


(bild ifrån www.benjerry.se)

Tease me

Jag drog nyss med mig Simon ut på en långpromenad, lockbetet? Glass på bageriet efteråt. Fy farao vad gott, mums. Nu håller han på och meckar lite med sin bil, och jag sitter här och mja, bloggar typ.

Idag är en sådan där där då alla tankar kör i 170 runt i skallen på mig, det finns så mycket och jag har ingen som helst aning hur jag ska kunna få ur mig dem på ett vettigt sätt. Kanske bäst att låta bli? Well, ska jag vara ärlig så håller jag dem helst för mig själv. Är man inte insatt så kan man nog inte förstå.

On his face is the map of the world

Jag är stolt fadder

Åt en urmjuk, urgullig, vit krabat. Vad kan det vara? Jo, en isbjörn såklart! Jag är fadder igenom wwf.se, dvs. Världsnaturfonden. Genom mitt fadderskap hjälper jag till att rädda de fruktansvärt utsatta isbjörnarna. En hundralapp i månaden är faktiskt inte mycket, tänk på hur mycket den faktiskt gör. Och tänk på vad du faktiskt gör, en riktigt god gärning.

Vill du också bli isbjörnsfadder klicka här.

Just nu sitter jag och räknar på om jag har råd att ta mig an en liten skyddsling till, en tiger.


(bild ifrån www.wwf.se)

Åskan slog ner!

Och nu har jag inget internet, därav frånvarandet.
Nu vet ni. :)

Sommaren!

Har ni varit inomhus idag så blir jag fasiken arg på er, vädret är underbart!
Termometern visade på 32 grader här idag, i skuggan. Herregud.

Nu, mys med pojkvännen!

Vilken dag!

Jag tror att vi fikat sjumiljoner(läs;3)gånger idag, jag är helt sprängfylld. Blah.



Nu ska jag fortsätta firandet. Forsatt trevlig kväll till er! :D

Studenttider

Tihi, Simon tar/tog studenten idag!
Så, jag har fullt upp.
Återkommer förhoppningsvis med bilder senare.

<3<3

Jävla idioter!

Detta är så förbannat jävla onödigt så det finns fan inte! Det gör ont i hjärtat på mig. Hur kan de göra så?! Åh, faaan också.


Oh memories, sweet memories

Jag hjälpte Simon idag med att fixa iordning inför studenten imorgon, rätta till det sista eller vad man kallar det. När jag sprang iväg för att hämta hans studentmössa så råkade jag ta min istället, tänk att nu är det ett helt år sedan. Tiden går otroligt fort inte sant? Ett helt år sedan var det sedan jag såg er, en hel del av er. Och ärligt talat, inte har jag saknat er heller. De fina meddelandena i mössan var bara fejk, I know. Dock är det synd, men jag är realistisk det hade aldrig fungerat.

This is the life on mars

Återbäringen

Igår fick jag tillbaka på skatten! Wieee! Underbart. Och vad gör man när man får in pengar på kontot? Jo, man spenderar dem! Jag och Simon drog iväg till en blomsterträdgård och handlade på oss, för vi har bestämt att vi ska prova på att så vårat eget. Eller ja, det blir faktiskt mat till marsvinen. Tihi.



Jorgubbar och smultron


Körsbärstomater



 Sallad och morötter
som vi planterade i landet vi byggde

Mysigt va? :D
Nu ska vi äta frukost, sedan färga Simons hår!
Ha en bra dag!







Storstädning

Pillade nyss ihop ännu en annons som ska ut på intranätet, jag har fruktansvärt mycket skor, kläder väskor etc. som jag inte använder/aldrig använt. Lika bra att åtminstonde försöka tjäna en liten slant på det. Annars skänker jag allting till välgörenhet.


Någonting för dig? :)

Godmorgon alla sjusovare!

Jag ställde klockan på halv åtta? Eller när det var. Men vaknade typ nu, bra jobbat. Nu tänker jag sätta mig ute på altanen med fotfilen, nagelfilen, fotsaltet och allt kraffs som behövs. Nu blir det skubba av.

Sommarfräscha fötter, here we come!


(bilden är googlad, so what ;D)



Update:
Oh well, jag hade tydligen ingen fotfil. Dock kunde min mor gå in på Apoteket och inhandla diverse nödvändigheter. Tur det! :D

Jag har bara inte tid

Antingen sitter jag ute i det underbara vädret, sommaren är freakin fantastisk, eller så degar jag på jobbet. Jag kanske är lite tråkig? Eller ganska mycket, men vem bryr sig om hundra år liksom?!

<3<3

RSS 2.0