STHLM


1) Tog tåget tidigt på lördagmorgon med mor. 2) Förbeställd frukost = gott :´)

3) Utsikten ifrån hotellrummet, det var stora panoramafönster! 4) Mamma vill inte vara med på bild, haha : p

5) Sjukt god drink i hotellbaren. 6) Kvällens dessert.

7) Åt glass i sängen & tittade på film, mys! 8) Hotellfrukost.

9) Åkte första klass hem, åt praliner & drack kaffe. 10) Shopping!

BIO



Haha sämsta iphone bilden där ja.. Anyways, snart drar jag & världens bästa människa på premiären utav Avengers! Har sett fram emot den här filmen i typ ett år, så den är efterlängtad :´)

FREDAG



Gammal bild, ifrån i vintras. Åh jag är så schleten idag så det är fan tragiskt, haha. Det märks att man inte är 23 längre ;`) Hade så jävla kul igår, det går inte att förklara. Kom hem tidigt imorse, kom i säng vid kanske 0330.. och sen skulle Simon upp vid 0600 för att jobba. Jag kunde inte sova mycket efter att han åkt heller så det var bara att göra iordning kaffe och försöka vakna. Nu ska jag dra på mig solglasögonen, även fast det regnar, och möta upp min mor för en lunchpromenad. Sen ska jag försöka se till att bli människa igen, haha + packa väskan inför imorgon! Tåget till Stockholm går 0743 så det blir en tidig morgon.. haha nej inte mycket sömn den här veckan inte. :´p

GET A RUNWAY BODY


Jag är så jävla imponerad så jag vet inte vad, haha. Måste plocka fram hopprepet :´p

KARMA

Alltså, jävla hektiska vecka. Haha, har haft det så lugnt och skönt i flera veckor och sen så ska allt hända & göras på en gång. Tur mycket utav det är roligt, annars skulle jag typ få dåndimpen. ;´) Sitter nu och gör mig klar, samtidigt som jag tvättar, söker jobb online och planerar vad jag ska packa med mig inför helgen .. haha. Snart kommer Simon hem och då ska vi hoppa in i vrålåket och dra till el stockholmo för att se PARKWAY DRIVE. Åh jag dör, kommer bli så jävla kul! :´D

TRÄNING

Finns det någon som är duktig på träning och typ.. muskler? :´p Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig men har ett riktigt jobbigt träningsproblem atm. Jag tränar vanligtvis 4-6 ggr/veckan, i princip uteslutande löpträning men på olika terräng och med lite variation i intensitet och det har aldrig varit några problem. Men i fredags kände jag direkt när jag började springa att lårmusklerna drog ihop sig, det kändes typ som mjölksyra, och benen vart typ 10 kg tyngre styck. Vilade hela helgen dvs. lördag & söndag men har haft samma problem nu måndag, tisdag och onsdag. Benen är tunga och musklerna stela, är det någon som har någon idé? Jag blir fan tokig :´p

STRAWBERRIES




Onsdag - fi faen vad morgontrött jag är idag, händer inte ofta att jag är såhär seg på morgonen. Två koppar kaffe och sen iväg, har två viktiga möten nu direkt på morgonen som ska klaras av och sen är det typ tusen mer grejer som måste fixas innan den här dagen är slut. Haha man har verkligen fullt upp även när man är arbetslös tydligen :´)

24





Lite bilder ifrån gårdagen; bjöd mormor & morfar på en supergod pensionärskaka och fick fina blommor och presentkort på The Body Shop, senare på kvällen kom mamma, pappa & syster förbi med blomma även de och de blev bjudna på världens godaste mojitotårta med hallon som jag & Simon bakade. Herregud vad god den var, haha den måste vi göra igen! Mammas & pappas present är en shoppingtripp till huvudstaden i helgen med hotell, drinkar och en massa shopping! Simons presenter var Parkway Drive på torsdag(!!!!) och att vi ska gå och se Avengers vid premiären på fredag, fi faen vad nice! :´D Tack alla underbara för fina presenter! <3
Ikväll kommer farmor & farfar hit så då blir det lite mer fika, man ska passa på att fira så mycket man kan. ;´)

VS BEAUTY




Åh vill shoppa smink ifrån Victoria´s Secret! Läppglansen är de bästa jag någonsin testat :´)

MÅNDAG 23 APRIL



Idag är det min födelsedag :´)

LÖRDAGEN




Lördagen spenderades i Borlänge & Gustafs; vi agerade flytthjälp, hittade Cola vanilj i zero(!), stalkade en snygg Audi R8 i alldeles för hög hastighet på riksvägen, åt grillat kött - min far är mästare vid grillen, drack öl, bakade tårta med nutella och jordgubbar och skålade för mig. Imorgon fyller jag liksom år så snart är jag inte ynka 23 år längre, haha :´)

INSPO: SUMMER






OBSESSED



Kunde inte ha sagt det bättre själv, är inte superförtjust i att bli kallad för "träningsnarkoman" och annat. Oh well, nu ska jag dra ut på en joggingvända även fast det blåser och regnar .. hur skönt är det inte att ta sig en varm dusch efteråt? :´)

WANTIE



Hittade denna på tumblr, vill ha so bad!

SÄLJES: FOREVER 21 TOP



Har en till oanvänd Forever 21 topp som gärna får komma till någon som kommer använda den, alla lappar sitter kvar. Även denna är köpt i USA och den är jättemjuk och skön i tyget. Storlek M, dock väldigt oversize. 200:- (frakt ingår) eller högstbudande, mejla till [email protected]

STARS & STRIPES



Ny favoritring ifrån josign.se, finns förövrigt en hel del andra snygga ringar där. Älskar ringar och har i princip alltid på mig några när jag går utanför dörren .. ringar, örhängen & armband :´)

ENJOY



Onsdag redan, varför går veckorna så himla fort? Oh well, nu ska jag dra på mig träningskläderna och möta upp Linn för en pw .. vi verkar ha vädret på vår sida idag iallafall :´)

SPIKES



Startade dagen med en löptur innan frukost, är så skönt att ha det gjort direkt på morgonen ibland. Resten utav dagen kommer att gå till att söka en massa jobb, luncha med bästa mamma på stan och tvätta fönstren i vardagsrummet. Ja, haha det var min dag det :´) ps. dör på skorna på bilden. d.ö.r

MÅNDAG



Simon kom med den briljanta idén att om man plastar in sina prylar kan man springa i regnet, helt jävla underbart! Nu kan ingenting stoppa mig! :´D

INSPO:TRASHED JEANS







Så jävla snyggt, mina två par har blivit för stora så jag måste fixa ett par nya!

SÄLJES: UNION JACK SWEATER



Är någon intresserad utav att köpa denna Union Jack tröja ifrån Forever 21, köpt på Millenia Mall i Orlando. Denna stickade tröja är i storlek M och säljes eftersom det är fel storlek för mig, den är helt oanvänd. 200:- eller högstbjudande (frakt ingår), mejla till [email protected]

SÖNDAG



Favoriten en lördag; lite naturgodis, jordgubbar & cola light :´)
Tänkte ju ta en vilohelg och inte träna någonting, men det gick ju inte efter att ha setat och tittat på inspobilder halva dagen.. haha. Så jag tog en riktig terrängtur i skogen, massa uppförsbackar + stenar och rötter så det blev mycket jobb för fötterna. Bra där! Sen la jag mig i sängen och tittade på en dinosauriedokumentär ;´) Nu - hockey!

NOTHING TASTES AS GOOD..



Eh, who am I kidding liksom? Haha, jag gjorde en ny! Men nu ska jag ta tag i viktigare grejer så den här får duga.

MAKE YOURSELF PROUD



Knåpade ihop en ny skrivbordbakgrund, blev inte helt nöjd men orkar inte göra en ny så den får duga. Massa massa träningsinspo som möter en varje morgon när man slår på datorn, kan ju inte bli bättre :´)

HOLD YOUR HEAD HIGH


IRON FIST





Åh älskar Iron Fist, de har så coola skor och kläder precis i min smak. Men skorna de gör är verkligen något speciellt :´)

HAIR



Någorlunda bra pics på nya hårfärgen, detta tog alltså 3h & 40min att göra hos frisören men då var det verkligen kolsvart innan också. Chokladbrunt med ljusbruna & mörkblonda slingor i, jag är supernöjd!

INSPO



Sådär vill jag också ha!


Michis om FREDAG:
Fan va impad jag är på dig som orkar gå upp och träna tidigt på morgonen! Tycker det är strongt, är lite avundsjuk på dig att du gör det! Om jag hade en liten gnutta av din energi så skulle jag vara mycket piggare än vad jag är nu om dagarna!
Jag är stolt som har dig som syster, älskar dig! Puss <3

Älskade älskade syster, hur go är hon inte? Min lillasyster som är mamma och har världens sötaste dotter, och jag är så imponerad utav henne som har energi att ta hand om sin familj, sin dotter, sitt hus och sig själv! Åh vad jag är stolt över att ha dig som syster, ÄLSKAR DIG MED! :´D

FREDAG



Började dagen med en joggingtur innan frukost på ca. 5km, men fy faen vad dåligt det gick. Var stum, stel och hade ont i både knä och arsle. Haha : p Så nu blir det vilohelg så att kroppen får återhämta sig lite. Sitter atm och äter kokt ägg och dricker en smoothie i väntan på att få hoppa in i duschen 0800, sen blir det en vända på stan. Kommer nog få lite flow på kontot idag, haha fett nice :´)

VS PINK



Mamma & pappa har bokat resa till USA i höst, San Fransisco och Las Vegas. ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK!! Som straff kommer jag skicka med dem en shoppinglista, hehe, där bland annat VS Pink trosor kommer att finnas med ;´)

INSPO: STUDS





pics ifrån tumblr

YESTERDAY



Örhängen ifrån Steal My Style & Design by MW
Bästa onsdagen igår, hann med så mycket! Spenderade först nästan fyra timmar hos frissan, haha, för att sen trappträna med Linn vilket var asdrygt! :´) Sen lagade jag mat åt karln (!!) vilket händer ungefär två gånger om året, och på kvällen var vi till mina söta småkusiner på kalas. Jag undrar vad som händer idag? Det blir träning iallfall ; )

TRUE



Sitter och dricker min morgonkopp med kaffe, trappträningen är framflyttad och tur är väl det för det är så himla dimmigt ute, man kanske ser max fem meter framför sig där det är som värst.. blä! Nu ska jag fräscha till mig för jag ska snart iväg och bli ompysslad i några timmar :´)
BTW! Rätt tjej vann Top Model Sverige, woho!

BTW



Gillar du rosa, glitter, Victoria´s Secret, nitar, VS PINK, Starbucks, NYC, snygga accessoarer och girly pics?
Följ mig på tumblr HÄR :´)

WANTIE



Vill ha dem alla!

TDWP



New tattoo, och nymålade naglar.. därför lacket är lite smetigt hehe :´p Trotsade väder & vind idag och drog ut på en långvända. Skönaste! Älskar verkligen regn, men hatar när det blåser och det var ju en del utav båda delarna idag. Imorgon ska jag förhoppningsvis trappträna med Linn .. kl. 06.30. Jag varnar er alla, börja inte träna för du kommer bli helt sjuk i huvudet.. haha ; )

NU ÄR DET PÅSK



Nu drar jag & baby till la familia i Gustafs för att fira påsk och äta en massa godis, jag står även för efterrätten så den är färdig och ihoppackad. Kommer bli asgott, haha. ;´) Kommer få springa arslet av mig nästa vecka för att bli av med allt påskgodis och annat sögel.. hehe.

CUPCAKES & DONUTS







Älskar sånna här bilder, så fina! :´)

ONSDAG



Har på mig ett linne jag lånade ur min pojkväns garderob, älskar att låna kläder utav honom <3
Det blev en joggingtur + en 30min snabb promenad med mor, nu jävlar ska jag bränna kalorier. Haha. Atm sitter jag och kikar på Lyckan i LA och väntar på att Linn ska höra av sig så jag kan dra ner på stan och möta upp henne :´)

THAT FEELING



Åh det är så skönt att vara igång med träningen igen! Första fulla springturen idag och det gick skitbra, mycket bättre än vad jag trodde med tanke på att jag inte tränat på nästan tre veckor och haft en massa inflammationer i kroppen. Började lätt i måndags med en pw, igår tog jag också en pw med lätt jogging i intervaller och nu verkar jag som sagt vara på banan igen. Skönaste känslan, blir att må så himla bra! :´D

FRÅGA


Anonym om CONVERSE:
Dom är så himla snygga, har letat som en galning efter sånna. Vart köpte du dina? Mvh S


Svar: Jag vet! Innan jag fick tag på mina letade jag också som en tok efter annorlunda Converse, men dessa tre köpte jag i USA när jag var där i höstas. Det finns en stor butiksskedja där som finns över hela landet och som säljer exklusiva Converse endast i sina butiker, de finns alltså inte att få tag på någon annanstans.. om man inte har turen att hitta ett par på E-Bay såklart men där tar folk otroliga överpriser tyvärr.





GLOSS



Älskar läppglans, dessa fanns i helgens goodiebag ifrån Glam by Santos och MIYO

CONVERSE



Mina favoriter atm, zebrarandiga Converse i gummiliknande material. Köpta på en butik i Orlando, Florida.

THE ONLY COKE I DO IS DIET



Today; tisha ifrån soberisexy.com, jeans ifrån gina & zebramönstrade Converse som jag köpte i USA, de är lätt mina favoriter atm. Nu ska jag byta om och dra ut på en pw, första gången jag rör mig på över två veckor och tanken är att jag ska börja försiktigt och försöka lyssna på kroppen, den är ganska trött och sliten efter två veckors sjukdom men jag hoppas och tror jag är frisk nu :´)

FAVORIT



Min favorit ur goodiebagen jag fick i lördags, lurar ifrån Ziperall! Supersöta & jättesköna att ha på sig : )

SÖNDAG


Det var några dagar sen jag uppdaterade nu, men jag har faktiskt haft fullt upp i helgen. Hockeymatcher, mys med syster & hennes familj och bloggfest i Gävle igår. Kan lugnt säga att jag är lite sliten idag :´) Så tanken är att jag nu ska krypa upp i soffan med min bättre hälft och titta på en serie som syster tipsade om, Terra Nova utlovar en massa spänning och min stora fascination dinosaurier haha. Och idag börjar ju season 2 utav Game of Thrones .. har sett fram emot det i snart ett helt år! : D


Gårdagens smink, swarovski kristaller i rosa & silver

RSS 2.0