Det ar sa varmt sa jag tror jag smalter snart

Jaha och sa fick man veta att det inte blir nagon utflykt pa torsdag nasta vecka, attans! Hehe det var meningen att jag och Simon skulle packa in tva tonarstjejer i bilen och dra ivag pa Tokio Hotels konsert som skulle vara pa Hovet. Men, nu visar det sig att den ar installd. Eller ja, framflyttad.

Well well, jag kan val knappast pasta att varken jag eller Simon ar sadar jattestora fans. Men det skulle ju ha blivit ganska kul, och jag kan tanka mig att brudarna(min lillasyster+kompis)ar ganska besvikna. Men det kan jag forsta, de har ju sett fram emot det har sedan vi kopte biljetterna i December. Forhoppningsvis kommer det val upp ett nytt konsertdatum inom en snar framtid.

Btw, jag har inte skrivt om det har. Men Simon har tagit korkort! Och jag ar sa stolt sa jag tror att jag ska spricka! Jag har fortfarande inte kunnat gratulera honom ordentligt heller eftersom han tog det forra veckan, och da hade jag hunnit aka.

Well, nu ska jag satta mig pa varan veranda(med havsutsikt)och lasa lite bok.


Listan

Nu ska jag gora nagonting annorlunda, och jag ar faktiskt inte alls en negativt lagd person. Jag tycker bara som sagt inte om att vara som nagon annan, det ar bara trakigt.
Jag tanker nu lista fem negativa saker med Thailand. Here we go.

5 negativa saker med Thailand
5.
Myggorna! Mina ben ar fulla med myggbett,
och de ger sig aldrig.
4. Varmeeksem, inte nagot alla har. Men for mig
ar det ett stort problem.
3. Godisutbudet, det finns tva saker att valja mellan.
Chips eller choklad, och den sistnamnda hinner
smalta innan man kommer ut fran affaren, typ.
2. Haret ser ut som skit, inte nog med att mitt
har sedan nagra veckor tillbaka ar manga nyanser
ljusare, det ar ocksa omtaligt. Jag markte det.
1. Simon ar inte har! Attans vad jag saknar honom!

Nej nu ska jag ata, ciao!


Glad Pask!

I efterhand, hehe. Hoppas ni alla fatt ata en massa paskagg och en massa godis. For det fick inte jag! 

Nu ska jag kila ner till havet och ta mig mitt morgondopp, klockan ar nu halv tio pa morgonen har och jag har precis atit frukost. Bestaende utav farskpressad apelsinjuice, yoghurt och farsk frukt(vattenmelon, annanas osv.). Ganska gott med andra ord. Jag funderar faktiskt pa ifall jag ska blogga pa engelska nu nar jag ar borta, for att gora some more sense. Det ser ju egentligen bara galet ut nar alla prickar fattas. Men men, vi far se.

So long fuckers!


Greetings!

Halsningar fran Thailand! Typ, hehe. Jag har knappt ork att sitta vid internet har, av flera anledningar. Broadbandet ar sa segt, internet hoppar ur lite da och da. Och sen ja, det saknas tangenter. Haha. Eller rattare sagt, det saknas svenska tangenter. Samtidigt sa prioterar man hellre att ligga pa stranden istallet for att sitta har.

Idag ar det en vecka sedan vi akte, och jag har varit med om sa himla mycket! Inte nog med att jag nu vet vart cashewnotter kommer ifran(bild kommer senare), jag har traffat pa Doris ett flertal ganger. Dock har min far haft storre lycka da han fatt halsa pa Nemo med familj. Mycket badande i havet, mycket snorklade och mycket god mat!

Idag var vi ocksa pa en biltur runt on, da kom vi till ett Buddistiskt tempel. Och jag sager da det, ar det nagon religion som ar the shit sa ar det buddism. Har i Thailand ar i princip alla budister, och de ar alla sa himla lugna och trevliga. Buddismen staller liksom inga krav, forutom att du ska alska alla omkring dig. Ganska stor skillnad mot kristendomen med andra ord, som bara handlar om pengar och makt! Nej tack och lov for att man har gatt ur kyrkan.

Nu maste jag kila och smorja in mig med mer solskyddsfaktor(hellre vit an rod).

Bye byes!

Nu snart åker vi!

Om tre timmar är det bestämt att vi ska åka, jag har donat hela morgonen med sista-minuten saker. Packat färdigt väskan, kört mina älsklingar(marsvinen)till Simon osv. Herregud vad skönt det ska bli, bara sola och bada i två veckors tid. Inte behöva bry sig om någonting. Jag kommer komma hem brun, fräsch och pigg! :D

image5

Här en bild från hotellet, vi bor i bungalow 10m från stranden. Loveli.

Årets första..

påskägg!
image4

Vi var till mormor och morfar nu på eftermiddagen/kvällen, åt mat och tittade på schlager. Och jag fick ett påskägg, mums! Nå, vann rätt låt nu då? Jag är nog lite smått förtjust i donnan Charlotte Perelli, vilken pondus på scenen hon har! Hon äger hela scenen, hela tävlingen. Ja, rätt låt vann verkligen.

Nu ska jag kila till sängen dock och mysa med Simon, för imorgon åker jag ju. Och blir borta i över två veckor, det känns lite konstigt eftersom vi aldrig varit ifrån varandra så länge. Men det klarar vi, det vet jag!

Btw, kul att man kunde logga in på blogg.se nu. Efter att ha försökt förgäves hela dagen^^

Britney is back?

Har ni sett Brittans nya video? Det är tråkigt tycker jag, den hade verkligen potantial till att kunna bli någonting. Om det hade varit en människa med i den! Tydligen så är det skivbolaget som gjort den, så att de ska kunna tjäna mer pengar på henne.

Nåväl, se den här.

Woha!

Kom precis hem från jobbet, sista passet innan min välförtjänta tripp till Thailand tillsammans med familjen. På söndag bär det av, och jag har resfeber som en galen liten höna. Haha eller något sådant.

Dagens kommentar står ändå söta Monica på jobbet för.
"Du, du borde ha blivit modell vet du"
Haha jag fick världens shock, men jag lovar jag kommer att leva på det ett bra tag.

Nu, kvällsmat med la familia!

Skjutsen kommer om tio minuter!

Phew, nu har jag städat hela mitt rum och plockat iordning här hemma lite. Ska snart kila iväg till jobbet, blir så litet som ett tretimmarspass och jag kommer inte ens behöva jobba. xD
Jag ska istället få lära upp min sis, som också ska börja jobba på samma ställe. Det känns lite konstigt, men det kommer säkert fungera bra. Hon går ju fortfarande i skolan så hon kommer ju inte vara där lika ofta som mig, och har jag tur så kommer jag ändå snart vara på ett nytt ställe.

Föressten så sprang vår häst lopp idag, och kom tvåa! Jag är så stolt över henne. :D

Shiet, måste byta om och sminka mig för snart kommer mormor som ska skjutsa mig till jobbet. Jag orkade inte åka buss, så jag tjatade till mig skjuts istället.. igen.

Vad ska man säga egentligen?

image3

Det här är Mary-Kate Ohlsen, i sin exklusiva Swakara päls. Efter vad jag har hört så är Swakara päls från ofödda lamm, tydligen så skär de upp fårets mage och tar ut det döda lammet som de sedan flår.

Jag vet inte om det är sant, men varför skulle det inte vara det? Jag läste om det, men det känns liksom för tvivelaktigt. Finns det verkligen människor som gör såhär? Och liksom, varför i fridens namn bär man en sådan päls?

Jag tror jag kräks.

Nu är den igång.

Okey nu är min blogg officiellt startad, det tog som sagt lite tid med designen men jag är så tacksam för min pojkvän som gjorde den åt mig. Photoshop är inte riktigt min grej, jag har inte riktigt tålamodet för att lära mig allt.

Kom precis hem från jobbet, så nu ska jag kura upp i sängen tillsammans med Simon och ha Gossip Girl maraton. Tillsammans med godis och chips! Det är livet det.

Välkommen!

Testing testing! Funkar allting som det ska? Kan alla se det jag skriver?
Okey, bra. Det här var med andra ord ett test-inlägg.

Designen på sidan är inte den bästa just nu, men jag pillar med det. Och det kan ta ett tag.

Nåväl, återkommer med riktiga blogginlägg senare.

RSS 2.0