You spin around me like a dream

Jag sitter här och sörplar(surplar?)kaffe och försöker vakna, gäääsp! Ska till doktorn om en timme, ska titta ryggen och tjata lite om röntgen. Och sen ska jag förhoppningsvis till sjukgymnasten direkt efter och göra ett pass, om någon vill hämta mig dvs. Bussarna går ju så ofta, not!

Vi(jag&Simon)såg föressten på världens finaste film igår, väärldens finaste. Wall-E heter den, en ny animerad film om en liten robot. Som typ är sötaste i världen(efter Simon<3). :D



Jag vill ju inte säga vad den handlar om för då förstör jag ju för er, så jag säger bara; se den!

Mina älskade jeans

Är det bara jag som har problem med jeans som går sönder i tid och otid? Antingen så spricker de på insidan utav låren(det vanligaste)eller så går dragkedjan sönder. Allt detta utan att jag utövar konstiga aktiviteter eller har för små storlekar på mina jeans. Allt detta trots att jeansen bara är några månader gamla och kostade skjortan när man köpte dem. Är inte det himlans konstigt? Trots att man betalar många hundralappar för ett par jeans för att få lite kvalité så spricker de ändå, lika snabbt eller kanske ibland snabbare än H&M jeansen som gick på 200 spänn.



Detta är mina favoritjeans ifrån Levi´s som jag köpte för bara några månader sedan, som ni kan se på bilden längst till höger så är de redan lagade en gång(min kära mormor). Dock har de redan hunnit spricka på åter ett ställe plus att dragkedjan gått sönder. Och ändå så har jag inte ens använt dem särskilt mycket, de byxor jag använder mest är ju jobbarbyxorna(urk).

Vilket problem huh? Men är det inte lite sjukt ändå, att de dyra kläderna går sönder så fort?


Onsdag 23/7

Godmorgon! Jag sitter här och äter frukost, mm det är så gott med O´boy. Jag vaknade idag med en fruktansvärd träningsvärk, fruktansvärd. Jag var ju till sjukgymnasten igår och fick mitt träningsprogram upplagt, så nu är det meningen att jag ska gå dit två gånger i veckan och köra järnet. Haha jag kommer bli riktigt fit, det ni. Hade det inte varit för det med sjukgymnasten och ryggproblemet och allt så hade jag aldrig börjat på gym, det är jag alldeles för lat och snål för. Dock kostar det ju att gå till sjukgymnasten också men bara upp till en viss summa, innan man får frikort. Och sen har jag väl riktigt inget val heller, om jag vill bli bra. :)

Nej nu har jag annat för mig, hoppas ni får en bra dag!

Btw, idag vill jag ha något utav dessa armband ifrån www.cocoo.se. Endast 145kr styck!


Säljes!

Okey, nu försöker jag här istället. Liiite irriterande när folk mejlar och skriver att de är intresserade och sedan aldrig hör av sig igen, men bara lite. ;)



"Elvine" tröja i storlek S, själv är jag en storlek 36 vanligtvis och denna sitter lite stort(snyggt/skönt stort)så jag antar att den också kan gå under storleken 36/38. Använd kanske fem gånger som jacka under förra hösten. Jag köpte den för 900kr och säljer den nu för.. ja vaddå?

Det är upp till dig att lägga ett bud, minsta är dock 75 kr(ska den fraktas betalar köparen fraktkostnaden)!
Mejla mig på; [email protected]


Vad dum jag är, jag måste ju sätta ett datum för när försäljningen avslutas. Så då gör jag det nu. Ni kan mejla era bud på tröjan fram till fredag den 25/7, fram till 24.00

Godmorgon!

Och solen skiner och fåglarna kvittrar, äntligen lite sommarväder mina vänner! Jag skuttade upp ur sängen för en timme sedan och är pigg och glad, I wish! Nej fasiken det stämmer att jag gick upp för en timme sedan, men jag har fortfarande inte vaknat. Inte nog med det så är halsen helt förskräcklig idag, och jag som ska till sjukgymnasten! Hade verkligen sett fram emot det, men nu får jag väl istället be henne att ta det lugnt med mig. Jag har haft ont i halsen i över en vecka nu, attans. Bli bra!

Well, vardagssysslorna väntar. Ha en bra dag!

WTF?

Argh vad fasen, pride-vecka på Kanal 5? Var inte det, onödigt. Nu var det ju inte CSI klockan nio, neej vi får vänta till nästa vecka. Och vi får inte bara vänta på CSI, utan på allt! Allting vettigt är uppsjuktet en vecka.

Hrms, inget illa menat emot pride så. Men var inte det väldigt onödigt ändå? -.-

Åh neej! Inte redan?!



Tycker de att det är höst nu eller? Varenda sommar tycker jag att de jäklans höstkatalogerns kommer alldeles för tidigt, sommaren har ju inte ens börjat än. Eller? Hmrs, jag tycker iallafall inte att det känns som det.
Förövrigt så sitter jag och lyssnar på musik, och hör åskan mullra på avstånd. Snart drags att dra ur modemet antar jag, om den kommer närmare. Åskan alltså. Det har ju redan brunnit upp en gång, och orka en gång till? Njej. Hm, annars då? Jag känner mig sjukt sleten idag, ansiktet är fettigt, håret är platt osvosvosv. Jag kanske ska ta en dusch, men man får inte duscha när det åskar för det sa de på Discovery. Så jag struntar nog i det med.

Haha ovärt inlägg? ;D

Rain, rain go away

come again another day.




The life of a no-lifer

Har du någonsin tänkt på hur sjuka meningar som kommer upp när du lämnat en kommentar på en blogg och ombeds "verifiera" den? Haha det har iallafall jag, och jag tänka dra några exempel.



But Russkove
Pisani Open
Refund Rugby
Retailers Courtesy
Morrisey Key
Shouldnt Board
Game Ishing
Yorkville Striv

Haha jag menar, är det någon jäkel som sitter och kommer på dessa eller? Är det riktiga meningar eller bara random ord? Omg, no-lifer jag vet.


Jag har ett litet problem..

.. och jag hoppades på att någon utav er kunde lösa det. :)
Jag ska köpa silverschampoo och eftersom jag aldrig använt sådant förut så har jag ingen aning om vilket jag ska köpa. Dessa två har jag dock läst en massa gott om;


Matrix "so silver" samt ett silverschampoo ifrån Lóreal. Någon som testat och vet vilken som är bäst, eller är jag helt fel ute och är det något annat man ska använda? :D

Jag blir oerhört tacksam för svar!

Ge mig ett skambud!

Hittills, en drös oseriösa köpare. Är du seriös kanske? ;)

Klicka här & här.

Vilken kväll!

Jag och Simon skulle dra iväg en snabbis in på någonsorts cruising för att möta upp mina småkusiner för att säga hej, då vi bor relativt långt ifrån varandra och inte träffas så ofta annars. Iallafall hamnade vi på helt fel sida utav stan, blev fast på en parkering och fick lov att stå där i två timmar. Så mycket bilar var det, så vi inte ens kom ut! Vi åkte alltså runt halv åtta och kom precis hem. Tur iallafall att vi alltid har så roligt tillsammans ändå, haha åh herrgud.

Oh well, jag måste nog sova snart. Ska jobba imorgon, jag kan inte vara sjuk då eftersom ob:n är helt sjuk på helger. I´m telling you. Ska jobba 11.00-20.00, helt galet. Orka.

När jag sover kanske jag drömmer lite om detta armband ifrån bettiesgalleria.com

Peace is the shit!

Ångest? Undra varför.

"Ring, ring"
Någon svarar - Välkommen till blablabla det är blabla.
Jag - Hejsan, det är Alexandra(snörvlar).
Någon - Hej.
Jag - Jo, tyvärr är det så att jag blivit förkyld...(hostar).
Någon(upprörd) - Jaha? Jaså, ja men det var ju inte bra.
Jag - Nej, jag ..(blir avbryten).
Någon(höjer rösten) - Vaddå? Ska du jobba idag?
Jag - Eh ja(hostattack).
Någon - Men ojojoj då, hur ska vi göra nu? Det här var inte bra!
Jag - Neej jag vet men, ja(snörvlar åter igen).
Någon - Jaha men då vet jag, tack hej!
"Klick"
Jag - MEN TACK OCH KRYA PÅ DIG MED!

Konstigt att man har ångest? Neej, inte alls. Varför tror du det? -.-

Bags & Fashion

Godmorgon, usch och fy idag är jag om möjligt ännu mer förkyld. Det var ju inte alls längesedan sist, någon som har ett immunförsvar över? Typ. Inte nog med det så värker ryggen som om jag hade släpat tre ton timmer igår, vilket jag självklart inte gjort men ni förstår nog liknelsen. Blä.

Något att dregla över iallafall är den supersnygga t-shirt ifrån bagsandfashion.com, den blir din för 289kr. Den skulle inte kunna tänka sig att bli min for free? Nehej, inte det nej.


Kung Fu Panda

Var typ världens roligaste film! Haha shiet vilken humor. Jag tror jag och Simon skrek av skratt nästan hela filmen igenom(okey, jag kanske överdrev lite där). Iallafall, jag rekommenderar den varmt.



Föressten så hann jag inte kurera mig ordentligt till jobbet, satt mest med världens halsont och det är svårt att vara trevlig då. Ännu svårare att prata, flera gånger när jag öppnade munnen så kom det ett väsande läte istället för mitt vanliga " Hej hej", eller "Hejsan". Tjoho.

Oh well, nu har jag annat för mig. ;D
Sleep tight!

Sjuklingen

Jag var ner på ICA och handlade lite, så nu ska jag kurera mig innan jobbet. Gah, jag vill inte bli sjuk -.-


Hayden! Håll dig till Heroes.

Seriöst, detta är väl inte bra?


Today is not the day

Nej, rubriken säger allt. Jag är inte alls på topp idag, känner mig riktigt jävlans överkörd. Förutom det så är jag säker på att jag är påväg att bli förkyld också, vilket jag inte har råd med.

Godnatt.

Onsdag 16/7

Jag sitter och googlar på om det är okey att träna om man har ont i halsen, allting jag hittar säger NEJ NEJ NEJ! Så, jag får nog skippa min träning idag, känns lite värdelöst men samtidigt vill man ju inte att det ska hända någonting. Eller att det ska bli värre. Så det är väl bara att vänta några dagar nu och hoppas på att det går över.

Någonting annat som känns värdelöst är att jag ska jobba idag; 17.30 - 20.30. Vilken tid, huh? Jag hinner knappt komma dit så ska jag hem igen. Oh well, jag har fyra dagars ledighet bakom mig så jag ska väl inte klaga antar jag.

Nej nu ska jag duscha, byes!

Ögongodis

Ett par skulle göra mig glad! Bara ett, fast helst.. allihopa. :D
Godingarna kommer ifrån www.asos.com såklart.


Försök #2

Sådär nu tänker jag göra ett nytt försök, ingen som vill ha märkeskläder/skor till skitbilliga priser? Anledningen till att jag säljer så billigt är inte för att jag vill ha snabba pengar, utan bara därför att jag vill bli av med grejorna. Känns bättre att sälja iväg någonting billigt till någon som man vet kommer använda det, istället för att skänka iväg det till secondhand där kanske ingen köper. Åtminstonde om man själv betalat runt tusingen för diverse grejer.



Annonserna finns här, och här.
Nej, nu ska jag iväg till sjukgymnasten!

Tisdag 15/7

Jaha då var jag där igen då, när Simon åkte imorse verkligen försökte jag somna om. Men det gick inte, jag var så täppt i näsan så jag inte kunde andas samtidigt som jag hade hade så ont i halsen så jag inte kunde andas. Hur det nu går till? Svettades gjorde jag också. Usch, jag ska försöka mig på sovmorgon imorgon istället.

Jag läste föressten nyss att det var jordskalv på Rhodos imorse, den ön ligger ju inte alls långt ifrån Samos. Inte trevligt om man skulle råka ut för någonting sånt. :/

Dagens vill ha

ifrån www.cocoo.se. Endast 195 kr, jag vill ha allihopa! :D


Jag har sånna cravings



Vi har sådana här i skafferiet och jag. måste. stå. emot. Hur ska detta sluta?
Vem vinner kampen; arraksbollen eller jag?
Oddsen ligger på arraksbollens sida. Men jag ska kämpa.

Rise and shine!

Jag är ledig idag, men gick ändå upp sju när Simon åkte till jobbet. Bra eller dåligt? Haha. Skönt dock att ha hela dagen framför sig.

Jag kom föressten att tänka på en sak igår, jag och Simon var ute i stallet eftersom vi skulle vara där när en tant kom för att titta över hästen(pappa var i Sthlm). Hon typ masserade och gjorde akupunktur, aha med nålar. Var ganska fränt att se, men till saken nu. Hon hade orange hår, färgat alltså. Mediumet som var hem till oss i våras hade rosa hår, känner de på något vis att de måste visa att de är speciella? För det är de ju, de kan ju saker som inte du eller jag kan. Men räcker det inte där? Det känns som någon sorts klycsha att te.x alla medium ska se lite knasiga ut, som de man sett på TV eller läst om i diverse tidningar. Jag tror att jag aldrig sett ett medium som ser "normal" ut, hmrs vilken tankegång. Well well.

Lilly Allen, också speciell?

And we are so alone right now, and we love it

Vi har precis släppt av mor och far på tågstationen, de ska ska till huvudstaden över helgen. Kommer inte hem förrän imorgon kväll, och eftersom båda mina småsystrar är med respektive pojkvänner så har jag och Simon huset för oss själva. Hm, vad ska vi hitta på? Party eller? Haha nej då, verkligen inte. Vi ska laga god mat och sedan, hrms, spela kanske. Tihi, hela kvällen/natten antagligen. It´s a shame bara att vi måste upp tidigt imotgonbitti och ge hästarna frukost. Fast iof, man kan ju krypa ner i sängen igen sen när man kommer hem?

Nej, nu ska jag upp i duschen och Simon ska börja med maten. Kycklingfilé blir det, min favorit.

Hoppas ni alla får en bra lördagskväll! :)

Idag har jag och Simon..

.. bokat en resa till Grekland! Wiiie! Samos ska vi till, ska bli sjukt jäklans härligt. Vi åker den 24 augusti, jealous? Tihi.



Såhär ser det ut på Kokkari, där vi ska bo.

Godmorgon!

Jag gick upp klockan sex idag, börjar jobba klockan åtta så jag har väl inget annat val. Och behöver jag säga att jag typ inte sovit någonting inatt? Nej just det. Jag och Simon satt uppe ett tag och spelade och käkade godis, och när vi sedan lade oss kunde jag helt enkelt inte somna. Thats life.

Ändå så känner jag mig inte så trött, men jag antar att det kommer. Senare under dagen, det tillsammans med den här satans ryggvärken kommer säkert bli trevligt.

Well, måste fortsätta sminkningen nu! Ha en bra dag! :)

Hidden to label

Jag sitter nu här med min skål med havrefras och klickar runt på ams.se, på hela sidan finns det ett jobb som passar mig. Ett. Ganska deprimerande? Hms, det är väl bara att slänga in en ansökan och hoppas på det bästa antar jag.

Dagens vill ha;



Supersjysst tee ifrån chicy.se, ge mig, någon?

This is the revolution

Godamit! Vad i helskotta är det nu som är fel då? Attans. Inte nog med att jag gått runt med ryggont i x antal år, nu har det börjat göra ont i ryggraden också. Jag har en känsla av att det inte är så bra. Inte bra alls, jag kan inte ens böja mig ner. Känner mig som en gammal kärring, helt stel i hela kroppen. Tack gode gud för att jag ska till sjukgymnasten nästa vecka, och sedan doktorn veckan därpå. Han ska remissera mig till röntgen, så är det bara. Punkt.



Här har ni mig och Bellan föressten, på ett pickup flak i Thailand. Det gick fort!

Tonight, we take control of the world

Jag hatar ibland sjukvården i detta land, attans skit för gamla sega doktorer. Argh, well i mitten på maj någongång var jag till doktorn med min rygg och då sa han att han skulle remissera mig till sjukgymnastiken och att jag antagligen skulle bli bra i ryggen efter 6-9 månader. Jag som då hade levt med ryggont i ett och ett halvt år blev såklart skitglad, liksom nu skulle det onda försvinna!

Well, nu har det nästan gått två månader sen jag var där så jag bestämde mig för att ringa sjukgymnasten och kolla varför jag inte fått någon kallelse. Gissa varför? Gubbfan hade glömt att skriva remiss. Glömt. Hallå? Åh vad arg jag vart. Men efter x-antal telefonsamtal så lyckades jag faktiskt fixa min remiss ifrån en annan doktor, över telefon. Men jag kommer fortfarande få vänta eftersom de har lång väntelista där, skit också. Det är inte lätt när det är svårt.

Oh, nu måste jag sminka mig. Ska iväg och jobba i eftermiddag/ikväll. Wish me luck.

End of the beginning

Här har ni framtidens hus, om klimatförändringarna fortsätter osv. De kallas för "Näckrosstaden", ganska häftiga va? Haha, jag skulle då lätt kunna tänka mig att bo där. Ser ut som någonting hämtat ifrån Matrix eller så.



Oh well, nu ska jag börja städa mitt rum.

Nyheter på Cocoo.se

Yes, nu ska de uppdatera butiken med en massa fräscha nyheter. Jag hittade genast mina favoriter, mycket färger ska det vara på smycken. Det är min melodi. :)



Nu ska jag fortsätta med sminkningen, ska alldeles strax iväg och jobba. Eller well, i eftermiddag.

Hoppas ni får en bra lördag(trots regnet)!




I want to fall

Idag fick jag ett ryck och slängde hälften utav alla mina kläder i tvätten, jag kommer få hålla på med det hela dagen nu. Att tvätta alltså. Vilket suger, blä.

Jag skäms också lite, över att jag inte skrivit här på ett tag. Men sån är jag, jag tycker att någonting är roligt en stund och sedan tröttnar jag. Inte ett bra personlighetsdrag, men jag antar att jag måste lära mig leva med det för jag orkar inte ändra på mig.



Nu ska jag till frissan och blondera mig, ciao!

RSS 2.0