Beauty is on the inside

Jag tittade på första avsnittet utav The Hills igår och alldeles nyligen på ett klipp ifrån Förkväll då Kissie var gäst, och en sak slog mig. Jag känner sån sympati för både Heidi och Kissie, eller jag känner med dem. Fy tusan vad ledsen jag blev när Heidi åkte hem till sin mamma för första gången efter operationerna och hon i princip får höra att hon är ful, jag bryr mig inte om att The Hills antagligen har ett manus jag tycker ingen mamma säger så till sin dotter inför miljontals tittare oavsett vad hon får betalt för det. Sen att all media totaldissar henne är precis lika hemskt, de kallar henne Franken-Heidi och skriver om hur ful hon har blivit och att hon var mycket sötare innan.

Nu är förvisso både Heidi och Kissie offentliga personer och det är något de båda valt självmant, men den negativa tonen kring skönhetsoperationer finns överallt. Nu vill jag inte nämna namn men en kvinna i vår bekantskapskrets opererade både bröst och läppar och genast gick folk igång på att prata om hur hemsk hon blev att se ut, brösten var ju för stora och hon såg ju ut som en anka i ansiktet. Hur kan det överhuvudtaget vara ok att säga så om en annan människas kropp? I min mening är de människor som snackar skit om skönhetsoperationer bara rädda, rädsla tenderar att föda hat, och det är tyvärr också dessa rädda människor som har lagt en stor tabu-stämpel över operationerna.

Förstår inte folk att Heidi opererade sig för att hon inte var nöjd? Och att allt negativt de nu säger om hennes "nya" ansikte bara kommer få henne att lägga sig under kniven igen? Men det är sånt människan lever på, tragedier. Heidi har också fått mycket skit för att hon sagt att hon tror skönhet kommer inifrån, efter att hon opererat sig. Man tycker att hon är en riktig hypocrite . Och då kan jag bara se till mig själv, jag plattar, sprayar, tuperar, sminkar mig i timmar, är jättenoga med kläder och är överlag väldigt ytlig. Men jag håller med Heidi där, skönheten sitter på insidan. Gör det mig också till en lögnare, eller dillusionerad?

Shönhetsoperationer har ingenting att göra med en dålig uppväxt, som många gärna relaterar det till. Det handlar mer om att möjligheten finns, och varför inte? Kroppen är bara vårt skal, se till att vårda insidan och din hälsa och häng inte upp er på vad andra människor väljer att göra med sin kroppar. Vårda själen istället, och den mår inte bra utav skitsnack, fördomar och hat. Det är jag helt säker på.

Wall of text hits you for 10k, jag vet. Men jag behövde få skriva av mig lite. Nu ska jag vara äckligt ytlig och smacka på en massa smink. ;*

Heidi Montag, före och efter. Spelar det någon roll egentligen?


On his face is a map of the world

Har knäppt lite mer bilder, det här är ju kuuuul! ;> Varför har ingen nämnt det förut? Haha. Är så sjukt seeeg idag, kom knappt upp ur sängen imorse. Imorse = kl. 11.00 i det här hushållet. Simon hade gått upp tidigare för han skulle till jobbet, så väcker han mig genom att kittla mig under fötterna. Under fötterna! Aaa, flög jag upp eller? Nu ska jag ta mitt osminkade ansikte och mitt okammade hår och bege mig ner till tvättstugan, jag hoppas vid någon högre makt att jag slipper möta någon granne. För dennes skull, jag lär ju skrämma skiten ur den mest hårdnackade som jag ser ut nu alltså. It´s a tragedy!


Använder den här parfymen just nu, älskar Britney Spears parfymer. Är det någonting hon är bra på så är det att göra dofter, haha ;>

Heartbeat, I need a heartbeat

Tell me would you kill to save a life?
Tell me would you kill to prove you're right?
Crash, crash, burn, let it all burn
This hurricane's chasing us all underground

Do you really want?
Do you really want me?
Do you really want me dead, or alive to torture for myself?

Do you really want?
Do you really want me?
Do you really want me dead, or alive to live alone?


30 Seconds To Mars - Hurricane (feat. Kanye West)





Salt, sweat, sugar on the asphalt

Bara för att jag är så jeklans godissugen just nu, haha ;> Tänkte lägga upp ett recept på en jättesöt, jättegod och jätteenkel tårta! Kan det blir bättre eller, man blir ju nästan att tro att den är magisk! Gjorde denna plus en gräddtårta med jordgubbar till min födelsedagsfika förra helgen och den vart väldigt populär bland mina fikagäster.

Själva tårtan är en vanlig kladdkaka som jag gräddat i en hjärtformad form. Receptet jag använde ser ut såhär;
100g smält smör
2½ dl socker
2 ägg
1½ mjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
In med den i mitten utav ugnen på 175 grader tills du tycker den är klar, jag vill ha den riktigt kladdig så jag tar ut den efter ungefär en kvart. Tänk på att använda äkta baksmör, inte margarin, och att smälta smöret ordentligt för en riktigt kladdig kaka! Viktigt är också att bara blanda ihop ingredienserna, inget "sikta mjöl och kakao blabla" för då tycker jag kanterna kan bli så torra. ;> Uppe på kladdkakan har jag spritsat frosting, jag gjorde en sats för varje färg så till en kladdkaka blir det ungefär detta recept x2 oavsett hur många färger man vill ha.
5 dl florsocker
100 g philadelphiaost
60g smör
saft av en ½ citron
karamellfärg, finns en mängd olika färger på panduro.se

Att tänka på när man gör frostingen är att smöret helst ska vara rumsvarmt, annars blir det ett h-vete att röra ihop det, och köp inte någon lightversion utav philadelphiaost jag provade det en gång men det blev bara pannkaka utav det. Haha ;> Viktigt också är att kladdkakan bör svalna ordentligt innan man har på frosting, annars smälter den. Övrig dekoration är sockerfigurer ifrån Dr.Oetker som jag köpt på Ica Maxi, och sen ett gäng mini-marshmallows runtom.


Lycka till! :>


I´ll tear you to pieces and rip you apart

En utav de absolut bästa låtarna som finns, lätt. Nu ska jag jobba, cya laters :*


Baby, did you forget to take your meds?

Titta vilka söta cupecake skålar jag fick utav min lillasyster i födelsedagspresent, perfekta att ha godis i ;>

Har förresten fixat lite med bloggen nu, insåg att fonten jag använder syns för de med Windows 7 bara. Så uppgradera er förfan! ;> Hihi. Böt iallafall ut reservfonten så förhoppningsvis ska det vara lite schnyggare nu!


They stitched up my head, from my labotomy

När jag slutat jobbet idag ringde Simon och frågade om jag ville se en film ikväll, kul! Genast kom godissuget krypandes men jag sa till mig själv "Nej du Alexandra, du kommer bli fet". Det är som vanligt, ångestmonstret kommer smygandes. Men sen tänkte jag efter lite, who cares liksom? Tänk om jag gudförbjude dör imorn och det sista jag gjorde var att förneka mig själv en chokladkaka? Ne nu blir det film, godis och vattenmelon. SLURP!

Provade nya kameran lite idag, är rätt nöjd ;>



Honest to god I´ll break your heart

Shit vad jag uppdaterade mycket igår, haha. Ne, men både jag och älskade sambon var lediga så vi hittade på en massa skoj ;> Till att börja med så ... KÖPTE VI EN KAMERA! En supersnygg och supersexig liten Canon Ixus 120 IS som man kan ta skitnsygga foton med. Sen kom mamma hem till oss och hjälpte oss boka hotell i London, vi hittade ett helt nyrenoverat, jättefräscht, jättebilligt hotell så vi är supernöjda. Tack mammi.
Efter det tog jag tag i Simon och drog med honom på bio, vi såg Clash of the Titans och vi var nästan helt ensamma i salongen. Haha. Soft dock. Helt ok film, jag älskar mytologiska monster och flygande hästar och det var en hel drös kända och halvkända skådespelare med. Men, menmenmen. Jag önskar de haft liiiite mer pengar när de gjorde filmen. That´s all, annars var den bra! ;>
Klockan tickar, nu lär jag platta frillan! :*


Honest to god I´ll break your heart, tear you to pieces and rip you apart

I couldn´t find the floor until it hit me in the head

Har precis kollat klart på både Håkans Bar och Svenska Hollywoodfruar, måndagar äger. Maria Montazami äger. -"Det värsta är ju att jag är snygg i allt. Det bästa vore ju om jag var ful i allt, så jag kunde vara fin i något". Haha, och sen när det knackar på dörren och hon bara spärrar upp ögonen. Hon är så sjukt älskvärd och jag sitter verkligen och ler åt allt hon säger för hon är så himla bra, jag vill bli som henne när jag blir stor. Jag vill jag vill.

Nu ska jag öppna min root beer och så ska jag och Simon titta på Clone Wars, mys!


I love love love you <3

Assistance please

Får bli ett bildlöst inlägg, tråkigt jag vet, men har inte en enda vettig bild på den här datorn.

Bloggtrafik.nu? Hur fungerar det då? Haha, jag känner mig schlut i huvudet. Tydligen ska man besöka andra, få poäng och sedan själv få besökare? Jag har sett bloggare skriva inlägg om det och att de fått sjuuuukt mycket mer besökare, men för det måste man väl besöka sjukt många andra? Eller? Hjälp mig! Haha. Är det värt det eller helt meningslöst?
Klicka här för att bli medlem om du vill testa på, om inte annat för att testa det åt mig och sedan tala om hur tusan man ska göra! ;>

What we are is the sum of a thousand lies

Sådär. Håret är plattat, sminket är på plats, kläderna är framplockade och min nya bebis Ipod är fulladdad med musik. Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa ner till stan för att där sätta mig på bussen som går till jobbet. Och jag säger bara en sak; vädret <3. Det är vår nu, på riktigt! Mihii, lycka!
Skulle ju egentligen ha fixat med bloggen igår men det blev så sent, så får göra det ikväll istället. Finns ju fortfarande lite smågrejor att dona med eftersom jag vill att den ska vara lika snygg för alla ;>

Det är såhär den ska se ut


We live and we burn

Godmorgon! Väckarklockan ringde kl. 11.00 imorse, bah tidigt haha. ;> Satt uppe sent igår och tittade på film, The Imaginarium of Doctor Parnassus. Jag trodde den skulle vara jättedålig och har därför inte orkat kolla på den förrän nu, men den var faktiskt riktigt bra! Som ni kanske vet så var det under inspelningen utav den filmen som Heath Ledger dog, och de hade ersatt honom riktigt bra med Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell det kändes planerat att han skulle byta utseende ibland. Men ärligt nu, jag gillar inte Jude Law alls de kunde skippat honom ;>

Ne, nu måste jag platta frillan och göra en matlåda så jag kan bege mig till jobbet lite senare! :*


A song to slit your wrists by

Bästaste helgen på länge, har varit i Gustafs hela helgen hos mor&far och haft det helt underbart! Slänger upp lite bilder igen, lånade deras kamera över helgen och nu är jag kär. Ska köpa en likadan, eller en lite bättre hihi ;>



Fick en I-pod Nano! Är supernöjd! Förstår dock inte varför den blir blå på bilderna :<, den är lila ju! Meh liksom. Nåväl, nu blire lite käk för annars kommer jag krevera. Sen ska jag betala räkningar och pilla lite med bloggen, får se om man kan snygga till den lite. ;>

Each breath we take makes us thieves

Dålig uppdatering den här helgen, men bloggvärlden halvslumrar ju ändå ;> Inviger mitt linne infrån Kan Dee idag som jag vann på bloggfesten i lördags, snyggast outfit fick jag ju pris för. Tack alla alla som röstade, det kommer jag leva på länge!


Give me all the peace and joy in your mind

Är hemma i Gustafs över helgen för att fira lite födelsedag ;> Mycket mys, mat & kärlek! Delar med mig utav lite bilder istället för en massa text.


Jag och min älskade syster :>

Will we ever see the truth around?

Sitter och myser med familjen hemma i Gustafs, massa snack och någon turkisk peppar shots ;> Älskar att prata och diskutera med dem, hela den här världen är så jävla sjuk. Bara så ni vet, haha.


My friends can´t breathe under water

Bästaste födelsedagspresenten ifrån älsko, älskar älskar älskar den! Svart+silver=snyggaste! :>
Försökte ta lite pics med min cp-kamera men det blev mest grumligt och fult så jag lånar en bild ifrån Jet Sets hemsida också så ni får se hur otroligt vacker den är, mihi. Det är alltså en Jet Set Addiction i färger Mysterious Black med massa massa gnistrande stenar!

 

 

BTW! Fonten på rubriken till inläggen samt texten i menyn ska vara i någon typ utav skrivstil, jag har sett att på vissa datorer är den skittråkig och ful. I suppose att det kanske har något med att göra att de är utav det äldre slaget? Haha. Kan ingenting om fonts! Har också sett att bloggen är dampig i Explorer, så jag hoppas ni som läser har Firefox för jag tänker inte göra om något. ;> Men fonten kan jag ändra, så är den tråkig och ful för dig?


A beautiful sunny day

Det är visst en ganska speciell dag idag, kanske det är så att någon fyller år? :D Grattis till mig!


You cannot live until you die

Vilken morgon! Stressen alltså, mindre drama i fortsättningen tack. Haha. Började med att gå upp alldeles för tidigt eftersom jag hade öppning utav butiken idag, sätter mig vid datorn hemma med en kopp kaffe och vad händer? Modemet går sönder! Aaaaa liksom! Simon ringer BBB som säger "-Mja, det är nog trasigt vi skickar ett nytt" (tack för underbar service btw). När kommer det då? Hoppashoppashoppas imorn, annars måndag? Det kliar i hela kroppen bara vid tanken på att vara utan internet, beroende någon?

Åker till jobbet lagom irriterad, slår på kassadatorn och vad händer? MODEMET GÅR SÖNDER! Aaargh x 2000! Hur fasiken är detta möjligt? Var helt ensam också så det var ju inte att bara springa och kirra ett nytt, men ett nytt måste jag ha eftersom annars kan vi inte ta emot betalningar med kort. Stressen! Ringer Telia vid öppning då butiken är kund där, men man kan inte ringa deras butik utan hamnar direkt hos kundtjänst och 19 minuters kö. Nej tack. Springer in på P.O.P och en jättesnäll tjej säger att hon kan kolla butiken i fem minuter, jag tar det trasiga modemet och pengar och springer till Telia och detta är konversationen inne på Telia.

Jag: lägger upp modemet på disken "-Det har gått sönder, kan jag få köpa ett nytt?"
Telia-killen: "-Nej men du, sådana där modeller säljer inte vi".
Jag: -"Men alltså, vi är kunder här. Jag jobbar borta på WIC och vi behöver nytt modem".
Telia-killen: pillar lite med datorn -"Ja, du kan få köpa modem och router för sig men då blir det dyrare".
Jag: -"Men modem med inbyggd router då, jag ser ju att ni har en sån där". pekar på ett sånt modem.
Telia-killen: -"Vad har ni för hastighet på bredbandet?"
Jag: -"Jadu jag vet tyvärr inte, men borde inte du se det eftersom vi är kunder?"
Telia-killen: -"Nej, men såhär är det. Ska du ha ett modem med inbyggd router får du förlänga abonenmanget".

Bah wtf?

Ringde då till Kjell&Company och en supersnäll kille kom med precis en sån router jag ville ha till min butik och installerade den åt mig! Tacktacktack! <3 Service alltså, annars kommer man ingenvart! Nu är jag supersur på Telia, haha.



Och tack sötaste Linn för sällskap idag! Det förgyllde min dag! :*










Hold your breath and count to ten

Zombie varning! Ueck vad jag hatar att gå upp tidigt, speciellt om jag sovit dåligt också. Har inte riktigt kunnat slappna av utan har studsat runt i sängen som en tok inatt, där fanns det en grop, där drog det ifrån ventilen, den sidan kan jag inte sova på osvosvosv. Så nu är jag trööött! Sitter och talar om för Simon att han får göra frukost till mig, men det går inte så bra så jag får väl släpa mig ut i köket själv då. Får se om jag är lite piggare efter lite havregrynsgröt och en kopp kaffe, tveksamt dock haha.

Har aldrig gillat läppglans alltså, true story, men läppglanset jag fick med i min goodiebag ifrån Bloggfesten i lördags är helt suveränt! Det kladdar inte och det luktar jättegott, sen fick jag en superb färg också. Angel, genomskinlig med lite glitter i. Glosset kommer ifrån ELF Cosmetics och kostar bara 18:-





EDIT: Inlägget skulle ha blivit publicerat 07.45 -.-

EDIT2: Skit! Glömde både armband OCH halsband idag, känner mig naken :/

By request

Mötley Crüe - Saints of Los Angeles

ps, älskar mina två prenumenanter på bloglovin ;D hihi

 

 


Well well look at you

Kom precis hem ifrån jobbet, håller just nu på att laga mat! Jag kan inte laga mat alls så det här kan bli väldigt spännande, eller så kommer det att gå bra eftersom Simon talar om för mig hela tiden vad jag ska göra. Är så hungrig så jag tror jag kommer svimma, haha, sitter och smaskar mini marshmallows medan jag väntar på riset nu. Mums!

Idag, cupecake halsbandet har jag fått utav älsko <3

Shout it out

Nysminkad och fresh! Nu drar jag på mig snygga kläder och drar till jobbet. :*


Cellar Door

If I could take you somewhere,
I'd take you to my darkest place.
Scatter you in art forms, admire the whore.
Beauty in different ways,
your hands on picture frames.
Your eyes in the glass, wear your face as a mask

 

 


And don´t fuck this up!

Anna Anka söker assistent! Hah, så jäkla sjukt program! Jag vet inte vad som är läskigast; Anna Anka som ibland skrämmer mig eller de jobbsökande som verkar lite.. hmrs.. annorlunda. Var det inga vettigare människor som sökte eller? Åh ibland man kan undra om det bara var en dålig idé ifrån början eller om det är producenterna som borde bytas ut, typ. Vad som shockade mig mest ändå var "-Visst de får tycka att jag klär mig som en tant men jag är ju ändå 38 år nu, jag klär mig för min ålder." Bah, what? 38 år? Vart? Jag tippade på fräsch snart femtioåring! Ojoj, som sagt; jag tycker nog att hon är lite läskig.

Tacka vet jag Maria Montazami! Här kan du kika in hennes blogg, slurp! ;>

 

 

 


I´m in the basement baby

Blä! Känner mig trött trött trött, har jobbat sedan måndagen den 12 april med bara en dags ledighet däremellan. Jag har ingenting emot att jobba men shiet vad jag känner mig schleten! Vill ha sommar så jag kan åka till Gustafs och lägga mig på en filt på gräset mitt i solen och mysa med kattbebisarna. Hoppas verkligen på en lååång sommar i år, förra sommaren kändes så sjukt kort även om den var grymt varm!

Ne, nu blire duschen och sen lite käk!

Egypten januari 2010

Tick-tick tomorrow

Efter två års vila kör jag nu igång med bloggen igen! Det är ju så himla kul att skriva och Wear It bloggen är ju jobb, det här gör jag bara för att det är kul!

Så nu jäklans hoppas jag på att det blir roligt också, för annars blir jag grymt besviken. ;)


RSS 2.0