TAKE ME THERE


Sitter och rebloggar tuuusen sånna här bilder på min tumblr, åh så underbart det skulle vara att få vara där!! Längtar dock så otroligt mycket till sommaren, vill att det ska vara varmt & ljust dygnet runt. Dricka öl på balkongen, ta en springrunda sent på kvällen när det är sådär ljummet ute och traska runt i flipflops på stan.. åh snart så??



Nu ska jag äta upp min gröt, fixa frillan och dra till jobbet!

TISDAG


Härligt väder, mellis på balkongen i solen med Linn efter jobbet, bakat kakor & gjort en så bra joggingrunda med intervaller och trappträning! Är sååå skönt & härligt trött nu : ) Känner verkligen att träningen ger resultat, kan springa längre & fortare för varje gång! Frihetskänslan är oslagbar.

Nu ska jag måla naglar och fila på cv, sen blir det tidigt i säng!


bild

PINK




pic by me

ROM

Bokat, betalt & klart! Jag & babe drar till Rom om några månader, så underbart!
Har aldrig varit där, eller ens i Italien faktiskt, förväntar mig massa god pizza & glass. Haha :,)
Och det ska bli såå spännande att få se Colosseum!


pix ifrån google

FREDAG


Kl. 08.00 steg jag innanför dörren efter en skitbra joggingrunda. Bra start på dagen!
Nu ska jag sminka mig, hoppas på att lönen kommer in så jag kan betala räkningar och sedan dra till jobbet.


bild ifrån i somras, åh vill ha värme!

COUNTDOWN


Solen skiner, det är varmt ute, Simon är hemma, jag har bara 5 dagar kvar, idag åker solglasögonen på! Faaen livet leker!


i Little Italy, NYC (utan smink yoyo!)

WANTZ


bild

Men JA TACK! Gimmie gimmie :`D

ONSDAG



bild

MEN GUD TA MIG UTOMLANDS NU! kk?
Simon sitter på flyget HEM nu, han har solat, badat & druckit pina colada (ok, öl men you get it) i en vecka. Inte alls avis, inte alls.

HUMOR




hahahahahaha... hahahahaha. dör. lite. hahahaha :´D
(är bloggen sönderspammad med alla gifs nu??)

LANDET FÖR LÄNGESEDAN

 

Åh, vilka minnen! <3

Lillefot, Kvacki, Serah(?), Vasstand, Petri och alla de andra!


FU

 

fuck this! hehe


FOREVER21





Älskar mina nagellack jag köpte på Forever21 i USA, hittade helt galna färger i söta & billiga förpackningar! Tror ett 10-pack kostade typ $9.95 vilket är typ .. ingenting! Denna veckan blev de blå naglar med lila ringfingernaglar, ända sen jag såg på en massa amerikanska bloggar i höstas att det var hett att måla en nagel på varje hand i en avvikande färg har jag kört på det. Älskart!

TISDAG


Nu ska jag göra någonting som ingen annan gjort tidigare denna dag, varken på blogg eller på Facebook. Jag ska nämna ... du-du-dum ALLA HJÄRTANS DAG! Hahaha hur orkar folk srsly lägga ner så mycket tid på vad de tycker. Låt alla få göra som de vill, kk? Verkar som om majoriteten är uppdelad i två läger, de som hatar den och tycker det är ett kommersiellt jippo och de som går all in med middag, rosor osv. Haha mest skrattar jag åt dem som säger "Neee man ska uppskatta varandra varje dag blablabla varför just denna dagen??!!". FINE! Då vill jag ha julklappar varje dag, dricka nyårsskumpa minst tre gånger i vecka och äta födelsedagstårta minst lika mycket. Varför får midsommar, Halloween, påsk och julafton egna speciella helger, men när det blir 14 februari så är det ett kommersiellt jippo? Hahaha åh. Nej jag säger då det, ni bittra människor som klagar på denna dagen så otroligt mycket skulle nog behöva ett ligg, eller två så ska ni få se att ni bli omvända. ; )

Själv då? Ja, precis som ALLA dagar i veckan ska jag och min babe ha myskväll. Varje dag är underbar tillsammans med honom, MEN det stoppar inte oss ifrån att laga god mat ihop ikväll och kanske svira ihop en kladdkaka. För det är ju faktiskt en ganska speciell dag ändå, och man ska passa på att ta tillvara på de speciella dagarna. <3


jag & simon i new york -11

WANTIE



Bild hittad på tumblr.
Åh vill ha! Någon som vet vart man kan hitta? :´)

TRADERA BABY


Ledig idag! Skönt, men kanske bara att börja vänja sig? :´) Har storstädat lägenheten idag, fy tusan vilket jobb alltså.
Längst tid tog ändå klädställningen min, resultatet blev några nya annonser på Tradera.
Så kika in mina annonser här!


Säljer bland annat denna oanvända döskalle sjal och lite annat smått och gott som en väska, ett USA linne & en jacka : )

FREDAG


Plockar, diskar, tvättar och donar här hemma. Slutade tidigt idag och nu väntar jag på att babe ska komma hem, ikväll ska vi på bio! Star Wars episode 1 i 3D, bästa filmerna imo. Kan se dem hur många gånger som helst, har säkert sett alla filmerna minst tio gånger vilket är way to lite. Haha.
Skippade träningen idag dock, körde 45m stryka på min pilatesboll igår och har sån förbannad träningsvärk i armarna och rumpan idag. Haha.
Så det tog, utav bara tusan. Får bli mer sån träning också : )


nom nom, denna smaskade jag på när jag var i Orlando <3

BASEBALL





Har fått för mig att jag verkligen behöver en baseballtröja, men trodde inte det skulle vara så svårt att hitta en snygg! Dessa är iallafall ifrån Forever21, och jag tror den högra är snyggast meeen jag vill helst ha grå med svarta armar.

RANDOM


Alltså, jag är så himla trött på bittra gamla jävla kärringar som är så jävla missnöjda med sina egna liv. Jag tänker INTE be om ursäkt för att jag är ung & snygg, för att jag hittade kärleken i mitt liv innan jag ens visste vad kärlek var, för att jag rest utanför skandinavien lika många gånger som jag är gammal, för att jag bor i typ stans finaste lägenhet med det bästa läget, för att jag köpt en ny bil, för att jag har världens finaste familj, för att jag inte har några lån (ok nu ett!), för att jag har världsbäst koll på min ekonomi och alltid har pengar, för att min kropp är tight som fan efter all träning,
för att jag vet vad jag vill här i livet och för att jag vägrar att göra det jag inte vill!

Och fatta, ni som läser det här! Ni är MINST lika jävla bra som mig. Vi är så jävla bra och bittra jävlar ska inte kunna få oss osäkra.
Ok? Ni är bäst, allihopa! <3

Ville bara ha det sagt! Nu ska jag sminka mig och dra ner på stan för en lunch med världens bästa mamma <3, sen blire jobb!

TORSDAG


Snark.. uppe tidigt idag. Vill hinna med att träna innan jobbet, och att slippa stressa efter träning så ja det blev att dra mig upp när babe drog till jobbet. Dock har jag sån himla träningsvärk, körde hårt både tisdag och onsdag så jag funderar på att ta en 45min-1h powerwalk idag och kanske lite lätt jogging när jag känner för. Allt är bättre än att inte träna : )
Fick förresten ett paket ifrån gymgrossisten igår med lite roliga grejor, nu ska här testas! Ska bli intressant att se om man får resultat.


bild

20120208





Började dagen med en joggingtur! Men kylan var inte värst, det var modden och glansisen unden den. Usch. För varje steg jag tog gled jag tillbaka två, minst. Men jag kämpade på och fick en jättebra medelhastighet, så jag är nöjd.
Igår sprang jag dock intervaller i backe så träningsvärken idag är icke att leka med. Haha ; )
Nu sitter jag och äter kokt ägg, kiwi och dricker en kopp te och tittar på Top Model Sverige. Asså, inte alls sugen på att dra till LA nu?? Och villan de har sen då.. ooouuuhhh. Dör lite. Vill utomlands! Får börja kika på det seriöst!

NEW IN

 

Fick den svarta på posten idag, tack Tina! : )

Den leopardmönstrade köpte jag på en PINK butik i Florida Mall, Orlando

 

 


SO TRUE



source

NEW IN



fick ett nytt skal utav babe häromveckan, så sött! :´) älskar svart & silver, och bling. haha ; ) <3

A MAGIC WORLD


Åh älskar Disney så. himla. mycket! Har haft den stora lyckan att ha fått besökt Magic Kingdom i Orlando, FL två gånger och Disneyland Paris hela tre gånger! Men fler gånger kommer det bli, det är så himla underbart! <3





bilder ifrån tumblr : )

FRUKOST



banan, kiwi & frysta bär med en skvätt fil + finncrisp med keso & cocktailtomater. och kaffe såklart!

Vaknade upp idag och kände mig ... bakis? Haha vafan. Hade återigen lust att bara dra täcket över huvudet och somna om, det har jag fortfarande även fast det var över en timme sen jag drog mig upp. Problemet är liksom att jag bara är så ... trött!
Skulle behöva vila kanske, typiskt att man jobbar helgen. Doh.

SUGAR RUSH

Som ni kanske förstått av mina tidigare inlägg så äter jag nyttigt nu, hehehe eller ja jag försöker iallafall ; ) Sockerdetoxar osv (har faktiskt förlorat 5cm runt midjan senaste månaden!!) men jag kan ändå inte låta bli att titta på sånna här bilder! Älskar det! Blir inte ens sugen på att äta faktiskt,
vill bara titta! Tycker det är så otroligt härligt med alla färger & former!







alla bilder är ifrån tumblr

NEW IN




den här hänger i min garderob nu, matchas med svarta tighta stuprör och heels - gina tricot

RSS 2.0