NEW IN



Omega-3, te & Bio-Oil ifrån jobb och sen väääärldens bästa b.u.s ifrån apoteket.
Varför känns det alltid som om man gör av med typ halva lönen på lönedagen? Det finns såå mycket man bara måste ha, badrumsskåpet måste fyllas på och nya produkter måste provas osv och sen säger det bah slurp på kontot och man får leva på nudlar resten utav månaden.
Hahaha nej då, så illa är det ej :´)

Vaknade för övrigt upp med huvudvärk, rinnande näsa, rivjärn i halsen och ont i öronen idag : /
Så det är synd om mig, mest för att jag inte kan/får träna. Också mest för att det är synd om mig när jag är sjuk, väldigt.
Ska shotta Kan Jang och knapra några c-vitamintabletter och hoppas på det bästa!

WORST DAY

Jag vill inte vara sån men ... åh har sån ångest idaaag! Är så mycket som är oavslutat och så mycket som måste avslutas.
Det är bara så mycket som jag måste få svar på och göra, helst innan den här veckan är slut.
Så jag får fira i helgen, aight?
Haha. Återigen, jag känner mig så ååååååååååååååhhhhhhhhhhh idag. Vill bara krypa ur skinnet, typ. Jobbigt läge. Vill helst bara stanna under täcket idag och titta på film, eller möta upp någon på ett fik och bara snacka skit över en chailatte. Meeeen ska platta frillan nu och dra till jobbet.


Bild ifrån tumblr, åh så fina att titta på!

♥♥


I♥PINK

Snart kommer den här väskan hem till mig! Köpte den utav Tina : )

Köpte ju bara en PINK väska när jag var i USA i höstas och kände att jag som varit så duktig med träningen den sista tiden förtjänar en till ; ) Sååå fin! Har även mysbyxorna tjejen har på sig på bilden, det är mina favoriter!



20120125

Godmorgon! Måste egentligen dra på mig kläder och draaa till jobbet men jag fastnar alldeles för lätt vid datorn, haha. Någon som känner igen sig? ; ) Kallt och jävligt är det ute också! Men yaya, lön idag! Det är alltid trevligt.

Någonting annat som också är kul är att jag sprang 9,5km igår, så otroligt stolt är jag!

 

Jag i New York, åh vill tillbaka!

SO TRUE

 

I love books. I like that the moment you open one and sink into it you can escape from the world,
into a story that´s way more interesting than yours will ever be.

SÖNDAG

Har haft en riktig myshelg med babe <3

Började med att i fredags efter jobbet dra en, två, tre(??) grogg och sedan dra till Arenan här i Falun där Adept spelade, bäst!! Har som vanligt sträckningar och x-antal blåmärken, haha smällen man får ta när man vill stå längst fram.

Lördagen var vi i Gävle & hälsade på min syster & hennes familj och idag sov vi lääänge, tog en löparrunda och nu blir det öl och schpel.

Haha. Story of my life lixx : ) ÄLSKAR DET!

När Adept spelade på Rockstad Falun i somras


ONSDAG

Stressigaste veckan, ever. Kan inte sova, hinner inte träna och blablabla allt blev bara dryyyyygt.
Är godissugen också men neeeej, big no no på det.

pic by me - Dunkin Donuts NYC


ACTIVE SPORTS


Det har varit mycket snack den senaste tiden om Gina Tricot´s sportkollektion, dessa fastnade jag för.
Ska nog ner och kika på dem nästa vecka när jag får lön ; )

TO THE STAGE



16 dagar kvar, fuck yeah!

CONVERSE

Mina rosa glitter Converse, åh de är så fina! Har dock inte använt dem än, tycker de förtjänar bättre än kyla, snö & slask. De får vänta till våren <3

FRÅGA

SHORTY om STOLT!:
vad kul för dig : D hur har du gjort? Tips för att gå ner i vikt? : D kram

Tack! : ) Ja, dricka mycket vatten, röra på sig, äta mindre onyttigheter osv. Jag har inte kört någon diet eller så, bara gjort det på det gamla goda viset. Men det tar tid och man måste ha tålamod! Till att börja med så måste man bestämma sig, på riktigt för det handlar om att ändra livsstil ändå. Förut så hatade jag att träna, det var fruktansvärt att dra på sig skorna och släpa sig utanför dörren och om jag inte gjorde det fick jag ångest. Jag käkade även godis typ jämt(?) av ren vana, det var helt galet. Nu tycker jag det är kul att träna, det har liksom blivit en del av min livsstil och jag tycker det är kul! Dock får jag inte längre ångest om jag inte hinner med det, utan tar det bara nästa dag istället. Godis äter jag knappt längre heller, eftersom jag känner att det "förstör min form" och då menar jag inte bara fett utan att det påverkar mina träningsresultat. Efter en riktig godis-mat-öl helg tar det några pass innan man hittar rytmen igen, och det är det inte alltid värt : ) Så sunt förnuft är det som verkligen fungerar!

Oj, det kanske blev lite svammel där på slutet! Haha jaja, jag hoppas jag inspirerar någon iallafall. : )

STOLT!

Sämst mobilbild MEN - när jag köpte de här jeansen för 2-3 år sen var de för små. De har alltid varit för små, har inte kunnat knäppa dem i midjan och när jag lyckats har jag knappt kunnat andas. Målet var att faktiskt kunna ha dem om tre veckor på en konsert men jag provade dem idag och gissa? De är nästan för stora. JAG KAN INTE FATTA. Är så jävla NÖJD! Bra mat & motion är det bästa, åh vad stolt jag är <3


ONSDAG

Åh vad jag suger på att uppdatera här, har blivit helt tumblr beroende. Haha illa. :´P
Anyways, nytt år och så då. Har jag skrivit det redan? I dunno. Har inga nyårslöften MEN nu jävlar ska jag komma i form. Två veckor i USA med Dunkin Donuts, Budweiser & typ 50 olika smaker på Ben & Jerry´s för att sedan komma hem till julmånaden december med massa godis, julmust och god mat har inte varit det bästa för formen kan man lugnt säga. Tränade liksom i typ 6 månader för att komma i form till USA, och nu är det bara att börja om ifrån början igen. Har inte ätit någoting onyttigt överhuvudtaget på exakt en vecka idag och har som plan att träna fyra gånger i veckan. : )

Träningsoutfit ; ) Det är kallt ute!


2012

Startade en tumblr & nu är jag fast, haha helt galet.
shewillwalkonyourhopesanddreams
Tipsa gärna om mysiga, fina, glittriga tumblrs, eller om du har en? : )
Nu ska jag göra mig klar och gå till jobbet, första jobbdagen 2012. Yay.

source


RSS 2.0