TORSDAG


Återigen spenderar jag min dag inomhus, måste bli frisk till på lördag. Tror mitt immunförsvar åkt på en riktig smäll alltså, allting kom på en gång och kroppen hann inte ta hand om allt. Blev andfådd och fick ont i luftrören när jag gick ut en snabbis idag för att posta ett brev, postlådan står väl ungefär 50m ifrån vår port? Haha, då är det illa. Så nu ska jag mysa ner mig och kika på Simpsons som är något utav det bästa jag vet :´D

Förfriskningar på Chicago Internation Airport - okt 2o11, skulle inte sitta fel med en sån nu

HAPPY HUNGER GAMES



Igår kom vi äntligen iväg på bio, jag, Simon, Gabriella & Jakob. Hade verkligen sett fram emot den här filmen och även om filmer aaaaaldrig kan bli lika bra som boken så var den riktigt bra.. även om jag gärna vill ha lite mer action. Haha. Och blod, och typ dinosaurier och så. :´)
Sen att jag vunnit biljetterna så bion blev gratis var ju inte helt fel heller!

NER



Igår, drog en vända på stan osminkad. Törs fortfarande inte sminka ögonen.
Nej. Det går INTE bra nu. Känns som att jag bara gnäller .. men alltså efter en hel veckas ögoninflammation blir ögonen äntligen bättre, och vad händer då? Rethosta, munsår och någon typ utav nässelutslag över hela kroppen som tydligen är vanligt efter en infektion. Ja, ni hör ju. Jag tror jag lägger mig i sängen, drar täcket över huvudet och stannar där ett tag.

MIRANDA KERR






Så vacker!

NEW IN



Linne ifrån KanDee, resultat utav klädbyte med syrran ; )

MÅNDAG

Planer för denna dag: inga. Har full rulle imorn så idag tänkte jag bara stanna inomhus, mysa runt i min PINK mysdress och se till att bli frisk. För det är det viktigaste nu, måste bli frisk! Ögonen börjar faktiskt bli bra nu, men har istället dragit på mig världens jobbigaste hosta med halsont. Så nu blir det en piggelin och senaste avsnittet utav Stylisterna :´)

UNIVERSAL STUDIOS



Mamma, jag & Simon på Universal Studios i Orlando, Florida okt 2o11.
Åh jag vill tillbaka, det var så himla kul! :´D

IRON FIST



Älskar denna plånbok som baby köpte till mig i USA, den är verkligen så jag! :´D

CANDICE SWANEPOEL



Åh vill träna träna träna träna! Plx, kan jag inte få bli frisk nu??
Oh well, kryper ner i soffan med season 1 av Game of Thrones och en godispåse. Om jag vilar borde jag ju bli frisk fortare..

TODAYZ



Dagens, älskar denna VS PINK hoodie som jag köpte i Orlando, Florida.
Thank god för solglasögon btw! Kunde knalla runt lite på stan utan att folk såg mina vidriga ögon, haha :´p

FÖR DET ÄR FREEEDAG!


Morn! Sitter och dricker kaffe och tittar på senaste avsnittet utav ANTM, fatta att det är säsong 18 nu? Lika galet och dramafyllt som vanligt, speciellt nu när det är UK vs US .. jag hejar på US jag tycker de är mycket sötare :´)
Jaha, what else? EN VECKA SEN JAG TRÄNADE SIST och min endorfindepå är obefintlig, men vad ska jag göra? Skickade en skräckbild till systeryster idag på mina icke existerande ögonvitor.. haha jag lovar mina ögon är så jävla äckliga. Finns inte en vit fläck någonstanns, allt är rött! Nej, nog om det.. ska fräscha till mig och dra till vårdcentralen för min spruta.


jag & syster Bella framför Hogwharts @ Universal Studio´s Islands of Adventure okt-2o11

WANTIE


Åh behöver verkligen nya shorts, ge mig!

TORSDAG


Livet ligger lite på is atm, haha. Fy fan. Har fått någon typ utav infektion i ögonen, ser ut som och känner mig som ett as. Kan inte träna, kan inte gå ut (om jag inte vill skrämma ihjäl folk), missar premiären utav Hunger Games imorgon eftersom jag typ inte ser någonting och kan inte sova på nätterna eftersom det gör så jävla ont. Ja, jag är bitter. Ja, ni ska tycka synd om mig :´)


när jag var frisk. skinnjacka sisters point, tisha simons köpt i USA, converse köpta i USA

TISDAG




Lördagens kvällsmat & söndagens frukost, åh min karl fixade den bästa helgen! :´)
Jag bakade även nyttiga scones till lördagsfrukosten på osötad musli, blev en hit även det!

THE OTHER DAY



Jag & babezor innan vi tog en vända på stan igår, älskar dig! <3

CELSIUS



Nomnom, den smakar grogg! :´)

NO REGRETS


New in, linne ifrån JC. Köpte det för 49:- på rean, haha. Sen klippte jag av det för att få det kortare, tycker det är mycket snyggare!

DETOX



Dricker detox te ur min Starbucks mugg & tittar på Simpsons.. mysigt : )
Det är ett ört-te med örter som hjälper till med utrensning & förbränning, har testat det flera gånger förut och
köpte en ny förpackning idag när jag var på stan. Finns flera olika sorter men det här är min favorit!

FREDAG!


Åh fredag, skönt! Det betyder att det blir myshelg med baby, saknar honom i veckorna när han jobbar och jag .. gör annat nödvändigt. Hehe.
Har tränat och hållt mig nyttig hela veckan också, bra där! Om en timme blir det pw med Linn som kommit hem ifrån thai och säkert inte alls är brun, fy för tusan :´) Sen ska jag ner på stan och köpa bus.. haha.

värdelös bild .. men bjuder på den. hade ingenting bättre ; ) springer typ bara runt i träningskläder atm.

TORSDAG



Är helt beroende utav mitt citronvatten! Så himla gott, och bra! : D

Vann förresten två biljetter till The Hunger Games idag, tävlade på deras svenska fb sida och var en utav typ 48 som vann. Vinner aldrig så vart himla glad, ska bjuda med mig min lillasyster då det var hon som tipsade mig om de sjukt bra böckerna till att börja med. <3

SKULLS



Såg det här linnet igår när jag var in på Gina, det sjuka? Jag har redan ett exakt sånt här! Som jag köpte för över ett år sedan på Wear It Company... haha vad sjukt. Får man göra så? Snacka om att härmas :´)

SBT



Fick mina bikinis idag, nöjd! Mycket bättre kvalité än vad jag trodde : )

GODMORGON!


Upp och hoppa era latmaskar! Hehe ;´) Har hunnit med en skitbra joggingrunda nu på morgonen, innan frukost. Var lite stum men fy faen vad skönt det var + jag fick en jättebra tid! Är nöjd med nya jackan också, den glider upp lite ibland men med tanke på alla tröjor & jackor jag testat så tror jag inte det går att komma ifrån. Så förutom det så är det den bästa jag provat hittills, bra betyg ifrån mig med andra ord.
Nu ska jag vänta på att klockan blir åtta så man får duscha & så ska jag göra en gooood frukost : D

älskar att sitta på balkongen i vårsolen

INSPO






healthy food

WANTIE



ÅH VILL HA!
Det är text ifrån en låt utav ett utav mina favoritband
Adept - The Lost Boys

TISDAG


Godmorgon, eller något. Usch vaknade med världens huvudvärk, så jag har tagit lite vätskeersättning ifall det kunde vara problemet. Hoppas på att bli piggare snart så jag får i mig lite frukost innan träningen, tränar väldigt sällan innan frukost. Och det är ju väldigt delade meningar om det är bra eller ej, huruvida man faktiskt bränner fett eller muskler.. eller om man bränner någonting överhuvudtaget. Jag vet iallafall att jag orkar träna mer och längre om jag ätit innan, vilket borde resultera i mera fett bränt och bättre resultat. : )


Den vänstra är köpt på Disney´s Magic Kingdom och den högra på Honeydukes i Hogsmeade (World of Harry Potter)
som ligger i Universal´s Islands of Adventure. Alldeles för fina för att ätas upp!

TRUE STORY

 


UTMANING


Jag kör, vilka är med?
Inga onyttigheter och träning minst fem dagar i veckan fram t.o.m sista mars.
Vi börjar - NU!
Lycka till <3


CLFD




Var till Sågmyra -  Lager 157 med mamma & syster i helgen och hittade denna inne på Bubbleroom Outlet.
Träningsjacka ifrån Classified, behövde verkligen en ny! Ser fram emot att få inviga den, men det verkar inte bli idag. Jag överdriver inte när jag säger att det blåser storm här i Falun! Så det blir att hoppa hopprep och träna styrka istället : )

NEW IN




Style by Tyra 75:-/styck på rea! Heeeelt ok. Speciellt den rosa blir så snygg med en bränna! :´D

CUPCAKES

Detta kan man också roa sig med en fredagseftermiddag, mini-cupcakes! Hihi, de är lika små som typ ett värmeljus & sen frosting på det :´)

Snacksize!


FREDAG!




Eh, ser nu att jag inte fick till någon bra bild. Haha, failade på en printscreen.. men yaya.
BÄST start på dagen, kikade mailen och såg att jag fått en inbjudan till Gävles Bloggfest den 31/3! Är så otroligt taggad,
måste ta en vända på stan idag för att se om jag får lite inspo till outfiten ; )

Men NU ska jag byta om och ta en joggingrunda, puh! Har alltså tränat sex dagar på rad idag, så efter dagens vända tar jag helg.
Haha. Fasiken vad stolt jag är :´)

STAY STRONG


Tittade precis på dokumentären om Demi Lovato Stay Strong, vilken otroligt vacker & modig tjej hon är.
Wow. Hela dokumentären finns på svenska MTV´s hemsida, eller klicka länken här för att komma dit direkt.
Bör ses utav alla tjejer, man får sig verkligen en tankeställare.

HEALTHY IS CLASSY


Kom precis hem ifrån en superbra joggingrunda, men..! Haha gjorde världens vurpa. Vet inte hur vädret är i resten utav Sverige men här blåser och snöar det, det har även fryst på inatt vilket resulterar i isfläckar med snö på så det inte går att se isen! Anyways sprang på och hade ganska bra fart, ser en isfläck alldeles framför mig och vet att jag inte kommer att hinna stanna så sätter ut armarna rakt ut för att hålla balansen (som ett flygplan ni vet) och vad händer då? Joo jag slinter bakåt med vänsterfoten, landar mjukt och fint på högerknät och glider så typ en meter .. med armarna rakt ut. Stående på ett knä! HAHA fy fan vad fult. Och är det inte typiskt att det händer precis där en massa vägar går ihop och det är typ fem pers där, när det varit helt folktomt överallt annars. Hahaha just my luck alltså. :´) Men men, den bjuder jag på! Nu ska jag stretcha klart och käka mellis.


underbar bild ifrån en superbra träningsblogg!

BEACH 2012


Insåg att jag absolut behöver minst en ny bikini till sommaren, men kan ej hitta någon på de svenska webbshopparna? Är det för tidigt verkligen för bikinis, i mars? Nåväl, hamnade på VS i vanlig ordning och hittade såklart några godingar : ) Sen var det ju det här med storlekar också .. och frakt och tull. Men det är ju ingen big deal egentligen, och snart fyller jag ju år också! ;´)
Är mest förtjust i den högst upp till vänster, sen den längst ner till höger, men alla de här var så fina! Vill ha färg!


TRÄNING

Ang. träning: när jag springer använder jag mig utav någonting som heter NIKE+Ipod som består utav en sändare/stegräknare man lägger i skon (speciellt fack finns i alla NIKE+ skor) och en liten mottagare som kan kopplar in i sin Ipod eller Iphone. Via den kan man under hela passet och efter såklart alltid se hur långt man sprungit, hur snabbt, hur länge och ca. hur många kalorier man bränt och det är därför också jätteenkelt att sätta upp mål för sig själv. Jag köpte denna i början utav 2011 och under det året sprang jag 73 gånger och kom upp i 300km! Hittills under 2012 har jag sprungit 32 gånger med sammanlagt 117km! Inte illa va? På bara två månader :´)
Målet för 2012 är att träna minst 120 gånger!


Efter dagens löptur satte jag mig i solen på balkongen och läste bok, älskar dessa mysbyxor ifrån VS PINK som jag köpte i New York. Byxorna är limited edition, och ser ni Frihetsgudinnan och Empire State i bokstäverna? : )

070312



New in, hehe :´) Älskar Jurassic Park filmerna! Var helt överlycklig när vi var i Orlando @ Islands of Adventure där de har ett "Jurassic Park land"! Blev typ lika till mig där som syster Bella blev inne på Harry Potter delen, haha. Anyways, ska begrava mig i denna när jag läst klart fjärde delen i A Song of Ice & Fire, mer kännt som Game of Thrones kanske. Och ja, jag läser i princip alltid på engelska. Anser att böcker ska läsas på det språk de skivits på : )

Nej nu ska jag snöra på mig skorna och ta en springtur! Fjärde dagen på rad idag, och nej jag hetsar icke. Vill bara veta hur min kropp reagerar, i vanliga fall tränar jag 3-4 ggr i veckan så nu vill jag testa på att köra lite hårdare. Bara för att känna på : )

CORE



Bild ifrån helgen, köpte alla de nya B&J Core smakerna! Så gott! :´D
Två nya kommer denna vecka, hoppas få tag i dem till helgen. Hehe.
Så nu ska jag ta hand om tvätt osv osv sen blire en joggingrunda!

TISDAG


Sitter och slöar och ändrar tema på min tumblr, kan ej bestämma mig. Hehe. Snacka om beroendeframkallande det där är, kan sitta i timmar och kika in olika bloggar. Älskar bilderna! Speciellt när det är stränder, godsaker i olika färger, storstäder eller Disney. Älskart. Vill förresten åka utomlands snart, Rom är ju inte förrän om sex månader så någonting annat ska väl gå att klämma in däremellan?? :´)


Har ingenting att göra med inlägget meeen det här är nog något av det godaste man kan äta;
russin, blåbär & granatäppelbitar.. så. otroligt. gott. Kostar typ 35:- för ett sexpack med tablettaskar.

MÅNDAG

Har haft en myshelg i Gustafs med familjen, varit ut på Dammsjön där karlarna anglade och vi alla grillade korv, promenad med mamma till Ica där vi köpte godis och sen en skitbra joggingrunda igår! :´)

Simon och jag klättrade upp på ett berg bredvid sjön, var så himla högt upp! Alla nere på isen var som små myror :´P
Neee nu ska jag sortera tvätten sen blir det nog en joggingrunda, en lätt en! Har världens träningsvärk.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

Bästa dagen! Startade med ett givande & positivt möte imorse, sen en glad överraskning när jag kollade kontot, följde upp med en mysig lunch med mamma på stan och nu sitter jag på balkongen i värmen och läser bok.
LIVET! <3

Tog bilden i spegelbilden i fönstret, hehe

GIFT


Fick denna söta utav Jenny på jobbet igår, så himla gulligt! Kan användas som neccesär, plånbok, väska osv och den så himla mig? Jenny tyckte det stod mitt namn på den :´) Aja, kände mig lite dum nu som inte hade med någonting till henne?? Förutom hembakade smarties kakor då, får se om jag hittar någonting på stan i dagarna.

Nu ska jag iallafall dricka upp kaffet, göra mig klar och dra på möte. Det blir nog spännande, hehe.

RSS 2.0