Mot oändligheten och vidare

Jag sitter här med mitt vinglas och försöker mig på att tidsinställa ett inlägg, det går sådär haha. Vi får väl se när detta publiceras, förhoppningsvis nästa år (rutan där man ska fylla i datum försvinner ur bild hela tiden?? Knejp!.) Vin ja, en utav alla saker jag lärt mig tycka om 2010, andra saker är whiskey och öl. Ja, that´s  it. Haha ;)

Japp och frånochmednu så kör jag igång bloggen igen, bara för att jag tycker så mycket om att skriva. Den har ni aldrig hört förut va? ;) Men jag kan säga det här på en gång; jag gör det bara för att få skriva av mig. Det kommer inte att bli många uppdateringar om dagen (jag har ett jobb, duh), det kommer inte att bli en massa shopping eftersom jag aldrig shoppar och jag kommer att vara 110% ärlig och mig själv. :) Nu låter detta äckelklysight men det passade för tillfället, eller för inlägget iallafall.
Och ja en sak till, nio utav tio rubriker kommer att vara en låttext eftersom att utan musik skulle jag dö. Sådetså ;)

Gott Nytt År och halleluljah, typ!
Vi hörs 2011!

Sound the alarm

Sist jag skrev här var den första augusti, det är snart fem månader sen. FATTA! Jag kommer knappt ihåg hur det fungerar, haha. Jag kikade statistiken och såg att det är några själar som kikar in här så gott som varje dag och detta är till er, jag kommer börja blogga igen. Inte nu på direkten dock, efter nyår är det tänkt. Tanken är väl att snygga till designen också, eller ja personligen tycker jag den är snygg men jag börjar tröttna lite ;)

Cya later0!



RSS 2.0