My plug in baby, crucifies my enemies

Har precis tittat klart på måndagens vanliga program, Håkans Bar och Svenska Hollywoodfruar. Me likes måndagar som sagt ;> Har även njutit utav jordgubbar, honungsmelon och Coca Cola. Inget mys utan cola, aldrig aldrig. Har haft en jävla skitdag idag om man får säga så, har vart sur, irriterad, förbannad och trött! Tur då att man kommer hem till en söt jäkel som fixat myskväll! Är fortfarande lite moody så ska nog hoppa i säng nu, känner att jag inte skriver något vettigt ändå! Ska upp tidigt imorn. Skitkul, naaat. Haha.

Mobilsmycke ifrån Madebykissekattens


"Du gamla du fria, du självödga nord" Haha, älskat!

Kommentarer
Postat av: Linn

Du gamla du fria, du självödga nord, eller nått! Haha, kan hon inte bara adoptera mig lixom. Bästa var ju när hon kände smaken av palmen på hamburgaren. haha!

2010-05-04 @ 10:45:57
URL: http://linnlowes.com
Postat av: anna

Haha, förlåt att jag är förvirrad "alla filmer är ju i 3d nuförtiden". Menar du att det känns som att alla är det, eller är alla det? haha, jag är liiite efter :] oj, visste inte att falun inte hade 3d. det måste dom ju fixa! piinsamt

2010-05-04 @ 12:02:10
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: B R O W N S U G A R

Sött mobilsmycke :)

2010-05-04 @ 15:49:31
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: Bögen från Dalarna

Hahaha, gotta love Montazami. Och precis som Linn skrev, när hon tyckte hon kände palmsmaken av hamburgaren... Ja jisses. ^^



Och alla snor ju lite av varandra, det är väl så det fungerar. Men de (Xtina, Gaga, Madonna, mfl.) är bra på sitt vis ändå.



Och nej, OC hade jag inte tid med. Har dock börjat titta på Supernatural nu. Får passa nu medan jag är hemma och är sjuk :)

2010-05-05 @ 13:00:47
URL: http://gaymasen.se

Skriv något sött plx :)

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0